Mancini, Kolarov'u İstiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Manchester City'den eski öğrencisi olan Kolarov'un transfer edilmesini istedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Aralık 2013 12:15
Mancini, Kolarov'u İstiyor

Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile eşleşen Galatasaray'da gözler Ocak ayında yapılacak transferlere çevrilirken Mancini'nin istediği ilk isim belli oldu. İtalyan teknik adam eski öğrencisi Kolarov'u Galatasaray'da görmek istiyor.

BAŞKAN'A KOLAROV İSMİNİ VERDİ
Başkan Ünal Aysal ile devre arası transfer dönemi için bir görüşme yapan teknik direktör Roberto Mancini, öncelikli ihtiyacının bir sol bek olduğunu bildirdi. İtalyan teknik adamın, Manchester City'de forma giyen Sırp sol bek Aleksandar Kolarov'u istediği ifade edildi. Başkan Aysal'a kadroyu mutlaka takviye etmeleri gerektiğini söyleyen Mancini'nin, "Gerekli takviyeleri yaparsak, şubat ayında çok daha iyi bir takım oluruz" dediği öğrenildi.

GENÇLERİ DENEYECEK
Sarı-Kırmızılı takımın teknik direktörü Roberto Mancini'nin, yıldız futbolcu olarak sadece Sırp sol kanat Aleksandar Kolarov'u istediği, bunun dışında ise iki genç oyuncuyu devre arası hazırlık kampında deneyerek, alma düşüncesinde olduğu ifade edildi.

İtalyan teknik adamın, takımdaki yabancı kontenjanındaki gelişmelere göre hareket edeceği de vurgulandı. Bu arada Sarı-Kırmızılı takım tarafından denemeye alınan Macar futbolcu Balint Vescei, geri gönderildi. Arjantinli Lucas Ontivero'nun ise bir süre daha takımla antrenmanlara katılmaya devam edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor