Manuel Fernandes'le İpler Gerildi

Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ancak yeniden imza atmak için büyük paralar talep eden Fernandes'le ipler her geçen gün daha da geriliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ekim 2013 11:01
Manuel Fernandes'le İpler Gerildi

Siyah-beyazlıların sözleşme yenilemek için masaya oturduğu Fernandes'in şartları, yönetimi adeta yok etti. Beşiktaş'tan 5 yıllık anlaşma isteyen, senelik 3.5 milyon euro garanti paranındışında 5 yıl içinde ödenmek üzere 3 milyon euro da imza parası talep eden Portekizli oyuncunun bu isteği karşısında, siyah-beyazlılar geri adım atmak zorunda kaldı.

Fernandes'nin bununla da yetinmeyerek; evinin kirası, son model bir araç ile şoförünün maaşını da talep etmesi Orman ve yönetiminin keyfini kaçırdı. Bu talepleri karşılamalarının mümkün olmadığını belirten başkan Orman, görüşmeleri sürdüren yönetici arkadaşlarına ültimatomu verdi.

BİZDEN FAZLA VEREN YOK

Başkan Fikret Orman, aynen şu ifadeleri kullandı: Fernandes'e üç yıllık anlaşma ve senelik maksimum 2.7 milyon euro'luk bir ödeme sözü verebiliriz. Bunun dışında imza parası daödeyemeyiz. Zaten şu anda bizim futbolcumuz, imza parası da ne demek! Kabul ederse kalır, etmezse gider.

Kim ona daha fazla para veriyormuş? Takım içerisindeki dengeleri bozamayız. Kimse Beşiktaş'tan büyük değildir. Bazı kişilerin Fernandes'e, 'Seni F.Bahçe de G.Saray da istiyor, imzalama' dediği yönünde duyumlar geliyor. Böyle bir durum söz konusu değil. Şartlarortada; ya imzalar ya da sonu vatandaşı Quaresma gibi olur. Ona da iyi imkanlar sunduk ama kabul etmedi. Peki şimdi nerede? Fernandes çok iyi düşünsün ve Q7'nin durumuna düşmesin!

BENiM ÖZEL YAŞANTIM DEĞiŞMEZ
Beşiktaş'ta Portekizli yıldız Fernandes'in son dönemdeki form düşüklüğü ve özel yaşamındaki hareketlilik siyah-beyazlı yönetim kurulunu harekete geçirdi. Fernandes'le bir görüşme yapansportif direktör Önder Özen'in yıldız oyuncuya, "Özel yaşamıyla ilgili sorunların mı var?" diye sorduğu; Fernandes'in de "Ben hep aynı benim. Özel yaşantımda da bir değişiklik yok, olmaz da" cevabı verdiği, Özen'in bunu başkan Fikret
Orman'a ilettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor