Marka Adana’dan Üretim Isparta’dan

Marka Adana’dan Üretim Isparta’dan

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ekim 2021 09:48
Marka Adana’dan Üretim Isparta’dan

Adanalı kadın girişimci Berman Mantı, yarattığı Luvilavant markasıyla lavanta severleri hedefliyor. Kolonya üretimiyle yola çıkan Mantı, lavanta temalı ürünlerle genişlettiği ürün portföyünü online satış kanalından tüketicilerle buluşturuyor.

Berman Mantı, üretim süreçleri hakkına ise şu bilgileri veriyor: “Markamızın ana ürünü kolonya. Kolonya üretimimiz, AR-GE çalışmalarını da yürüttüğümüz İsparta’daki partner üretim tesisinde gerçekleşiyor. Yıllık 10 bin şişelik üretim planlıyoruz.

Kolonyalarımızı 200 ml ve 100 ml olarak satışa sunuyoruz. Kolonyalarımız, korona virüs ile mücadelede yardımcı olabilmek adına 80 derece olarak üretiliyor. Kolonya dışında haşere ve güvelerle doğal yollarla mücadeleye yönelik dolap içleri için lavanta keselerimiz ve lavantanın zarafetini hissetmek isteyecekleri lavanta temalı fincan ve tekstil ürünlerimiz de var.

Bunların üretimini ise GMP Belge sahibi ve Luvilavant kalite standartlarımızı yakalayan yetkin şirketlere yaptırıyoruz. Şu anda aromatik yağlardan hazırlayacağımız krem ve yeni kolonya serimiz için çalışmalar yürütüyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.