Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi

Yenişarbademli Halk Eğitim Merkezi'nce düzenlenen masa tenisi turnuvasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2012 18:49
Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi

Halk Eğitim Merkezi'ndeki ödül törenine, Yenişarbademli'ye vekaleten bakan Aksu Kaymakamı İbrahim Özdel, Belediye Başkanı Mustafa Erdem, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Salih Kodal, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam İbrahim Özdel, törende yaptığı konuşmada, spora büyük önem verdiğini ve sosyal etkinliklere her türlü desteği vereceğini söyledi.

Kendisinin de iyi bir masa tenisi oyuncusu olduğunu belirten Özdel, bir dahaki turnuvada yer almak istediğini kaydetti.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Salih Kodal da, yıldızlar ve gençler kategorilerinde düzenlenen turnuvaya aralarında daire amirleri, akademisyenler ve öğrencilerin de bulunduğu toplam 48 sporcunun katıldığını söyledi.

Turnuvaya gösterilen ilgiden memnuniyetini dile getiren Kodal, ''Sosyal imkanları kısıtlı ilçemizde renkli etkinlikler düzenleyerek vatandaşlarımızı kardeşlik ve dostluk duyguları içinde bir araya getirmeye devam edeceğiz'' dedi.

Kodal, Kaymakam Özdel'e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından, Kaymakam İbrahim Özdel, Belediye Başkanı Mustafa Erdem ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Salih Kodal, turnuvada dereceye girenlere ödüllerini verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.