Mecliste Vekil Tartışması

Mecliste Vekil Tartışması

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Haziran 2015 13:35
Mecliste Vekil Tartışması

Günaydın: ‘’Çığın altında kalmayın’’
Dal: ‘’Hava sıcak çığ olmaz’’

Belediye Meclisi Haziran ayı son toplantısında Başkan Günaydın ile AK Parti Meclis Üyesi Kadir Dal arasında milletvekili tartışması yaşandı.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile AK Parti Belediye Meclis Üyesi Kadir Dal, yarın gerçekleştirilecek seçim öncesi ilginç bir tartışmaya girdi. Haziran ayı son meclis toplantısında konuşan ikili milletvekili sayıları üzerinden birbirine gönderme yaptı.

‘’MHP ÇIĞ GİBİ GELİYOR’’
Başkan Günaydın, Gülistan Mahallesi’ne yapılacak düzenlemeye gelen itirazın görüşüldüğü sırada AK Parti sıralarına dönerek ‘’Gerçi Pazartesi gününden sonra nelerle uğraşacağız bilmiyorum. Şuanda değişik bir ortam olacak gibi’’ dedi. Bunun üzerine söz alan Dal, ‘’Korkma Başkanım AK Parti 450 milletvekilliyle gelecek’’ yorumunda bulundu. Başkan Günaydın da cevap olarak ‘’MHP çığ gibi geliyor diyorlar. Haberiniz olsun. Çığın altında kalmayın’’ diye konuştu. Kapanışı ise Dal yaptı ve ‘’Hava sıcak çığ olmaz’’ deyince mecliste kısa süreli gülüşme yaşandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum