Mehmet AslanTürkiye Şampiyonası’nda 3. Oldu.

Isparta Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü sporcularından Mehmet Aslan, öğrenim gördüğü Mustafa Şener İlköğretim Okulu’nu temsilen Konya ilinde düzenlenen Grekoromen Türkiye Şampiyonası’nda 3. oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2012 18:16
Mehmet AslanTürkiye Şampiyonası’nda 3. Oldu.

Isparta Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü sporcularından Mehmet Aslan,13-14 yaş Grekoromen Türkiye Şampiyonası’nda 66 kilogramda grup finalinde Aydınlı rakibine yenilerek üçüncü oldu.

Okulu adına mindere çıkan Isparta Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü sporcusu Mehmet Aslan öncelikle Kütahya’da yapılan grup şampiyonasında 3. olarak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanmıştı. 22-25 Mart 2012 tarihleri arasında Konya ilinde 13-14 yaş arasında düzenlenen Grekoromen Türkiye Şampiyonası’nda 66 kiloda mindere çıkan Mehmet Aslan Bitlis, Bursa ve Balıkesirli rakiplerini bir bir yenerek gurup finaline kaldı.

Grup finalinde Aydınlı rakibi ile şampiyonluk için mindere çıkan Mehmet Aslan rakibine 2-1 kaybetti. Aslan bu sonuçla şampiyonayı 3. lükle bitirdi.

Isparta Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü sporcusu Mehmet Aslan’ın Konya’da yapılan Grekoromen Türkiye Şampiyonası’ndan derece ile dönmesinin sevindirici olduğunu belirten ve sporcuyu başarısından dolayı kutlayan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, spora verdiği desteğin devam edeceğini söyledi.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.