Mehmet Gökgöz: 'Oyunu Arttıran 4. İl Olduk'

Isparta’da yüzde 53.1 oranında oy alarak 2 Milletvekili çıkaran AK Parti, 2007 yılında yapılan seçimlere göre oyunu yüzde 10 artırdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Haziran 2011 12:39
Mehmet Gökgöz: 'Oyunu Arttıran 4. İl Olduk'

Isparta’da yüzde 53.1 oranında oy alarak 2 Milletvekili çıkaran AK Parti, 2007 yılında yapılan seçimlere göre oyunu yüzde 10 artırdı.

Türkiye genelinde oyunu artıran 4’üncü il olduklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, eski Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun kendisini arayarak tebrik ettiğini kaydetti. Gökgöz sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Parti olarak Isparta’da oylarımızı yüzde 10 oranında artırdık. Türkiye’de de oyunu artıran 4’üncü parti olduk. Bize oy veren vermeyen herkese teşekkür ederim. Tüm sandık başı görevlilerimize, il ve ilçe yöneticilerimize, belediye başkanlarımıza, milletvekillerimize ve milletvekili adaylarımıza, tüm Ispartalılara teşekkür ederiz. Bizim aldığımız başarıdan dolayı da Afyonkarahisar Milletvekilimiz ve Çevre ve Orman Bakanımız Veysel Eroğlu şahsımı arayarak teşekkür etti. Kendisi yeni dönemde teşekkür için Isparta’ya geleceğini ve Isparta için gereken her türlü desteği vereceğini bizzat bildirdi.”

BÖLGESEL MİLLİYETÇİLİK YAPMADIK
Yalvaç, Gönen, Senirkent gibi ilçelerde partisinin birinci çıkmasını değerlendiren AK Parti İl Başkanı Gökgöz, “Biz bütün ilçelere eşit oranda hizmet yaptığımız için oylarımız artmıştır” dedi.

Gökgöz, “Biz Sayın Başbakanımızın da dediği gibi doğuya da batıya da aynı hizmeti götürüyoruz. Bizim parti olarak anlayışımız da bölgesel milliyetçilik yapmak yoktur. Biz Isparta’da da AK Partili olsun veya olmayan tüm belediyelere eşit hizmet götürdük. Bölgesel milliyetçilik yapmadan hizmet götürdük. Bunun karşılığında da Yalvaç, Senirken, Keçiborlu, Yenişarbademli, Gönen gibi ilçelerde oyumuzu artırarak birinci parti olduk. Vatandaşımız bizim bölgesel milliyetçilik yapmadığımız için bunu sandığa yansıttı” diye konuştu.

YENİ DÖNEMİN ŞİFRELERİ
Yeni dönemin şifrelerini de anlatan Gökgöz, Isparta’nın turizm, ulaşım, sağlık ve sanayileşmede gereken desteği alacağını belirtti. AK Parti İl Başkanı Gökgöz, “Bu dönem Başbakanımızın ustalık dönemi. Bu ustalık döneminde Isparta’nın da gereken desteği alacağına inancımız sonsuz. Biz eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, turizmde 2023 vizyonu ile Isparta’mız için çalışacağız. Davraz, Gölcük, Kral Yolu gibi turizm alanlarında pastadan pay alacağız. Kara Havacılık Okulu’nun kentimize taşınması ile birlikte sanayileşmede büyük yol alacağız. Stadın ışıklandırılması ile birlikte Davraz Kayak Merkezimizi entegre ederek yazında kayak merkezimizin faal olmasını sağlayacağız. Yeni Davraz Kayak Merkezimize üçüncü telesiyeji de yapmak bizim dönemimize nasip olacak. Isparta-Antalya, Konya-Isparta arası da yine bu dönem içerisinde inşallah duble yol olacaktır. Üniversitemizde 100 bin öğrenci hedefliyoruz. Bu doğrultuda da Isparta’mıza ikinci bir üniversite kazandırılacaktır. Aynı zamanda Cuma günü ihalesine çıkılan Bölge hastanesi ile sağlıkta önemli bir yatırım yapılacaktır Isparta’ya. Isparta’mız sağlıkta bölgenin en iyi ili olacaktır.”





Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum