Memleketimizin Sorunlarının Çözümünden Yanayız

Memleketimizin Sorunlarının Çözümünden Yanayız

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Kasım 2017 13:39
Memleketimizin Sorunlarının Çözümünden Yanayız

Isparta Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. 24 Ekim’de yapılan seçimler sonrasında Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Ramazan Ziya Örmeci ve bir önceki başkan Prof. Dr. Mahmut Bülbül ile birlikte yürütme kurulu üyelerinin, Başkan Günaydın’a gerçekleştirdikleri ziyarette bu güne kadar yapılan çalışmalar ile bundan sonra karşılıklı yapılabilecek çalışmalar masaya yatırıldı. 

5 yıldır Kent Konseyi Başkanlığını yürütürken, yeni dönemde aday olmayan eski Başkan Prof. Dr. Mahmut Bülbül, ziyarette yaptığı konuşmada “Başkanım kongremize katıldığınız ve bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum. İnşallah yeni dönemde, sizlerin de desteğiyle yeni başkan ve ekibinin yeni atılımlar yapacağına inancım tamdır. Yeni seçilen başkan ve ekibine başlarılar dilerim” dedi.

Güzel bir kongre süreci geçirdiklerini dile getiren Kent Konseyi Başkanı Ramazan Ziya Örmeci de, Başkan Günaydın’ın kongreye katılımlarından dolayı teşekkür etti. Örmeci, Prof. Dr. Bülbül’ün 5 yıldan buyana görevini en iyi şekilde yaptığını, çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, “Kendisinden aldığımız bayrağı en iyi şekilde taşıyacağımıza inanıyoruz. Yeni yürütme kurulu olarak taş, taş üstüne ne koyabiliriz düşüncesindeyiz. Bu çalışmalarımızda belediye ile kent anlamında neler yapabiliriz düşüncesindeyiz” dedi. Çalışma guruplarına ilişkin bilgilerde veren Kent Konseyi Başkanı Örmeci, gönüllü çalışma gurupları da oluşturmayı hedeflediklerini dile getirirken, “Isparta’ya sizlerle birlikte ortak bir değer kazandırmak istiyoruz. Bizleri bugün burada kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz” görüşlerinde bulundu. 

Kent Konseyi bir önceki ve yeni başkanları ile yürütme kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bu ziyaretin medeniyetin bir güzelliği olduğunu kaydetti. Bir önceki başkan Prof. Dr. Mahmut Bülbül’ün tecrübelerini yeni yönetime aktaracağına inandığını kaydeden Günaydın, Bülbül döneminde karşılıklı iyi niyet içerisinde talep ve önerilerin yerine getirilmeye çalışıldığını aktardı. Yeni Başkan ve yürütme kurulunun iyi bir ekip olduğunu dile getiren Günaydın, “Kent konseyimizle bu dönemde de yine değişik çalışmalar içerisinde bulunacağız. Kent konseyimizin kararlarına, önerilerine, talep ve eleştirilerine açığız. Toplantılarına daha da ağırlık verilecek. Isparta’mızın, memleketimizin sorunlarının çözümünden yanayız. Yeni Başkan ve ekibini kutuluyorum, ülkemize, Isparta’mıza faydalı hizmetlerinin olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.