Memnuniyet Odaklı Çalışıyoruz

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or Köy Garajı esnafı ve Davraz Mahallesi sakinleri ile birlikte toplantı yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2014 18:38
Memnuniyet Odaklı Çalışıyoruz

Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin de iştirak ettiği toplantıya Yeni Çarşamba Pazarı Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Ali Uysal, Davraz Mahalle Muhtarı Mehmet Ören ile Köy Garajı esnafı ve mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi.

Toplantıda katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Emniyet Müdürü; Emniyet Müdürlüğünün vatandaş memnuniyeti odaklı çalışma yürüten bir kurum olduğunu, yapılan tüm çalışmaların bu memnuniyeti artırmaya dönük olduğunu, bu amaçla yapılan tüm çalışmaların bu amaca dönük planlandığını belirtti. İlimizin ülkemizde yaşanabilir iller sıralamasında çok iyi bir konumda olduğunu ve güvenlik anlamında bu seviyenin korunmasının amaçlandığını belirtti.

Konuşmasına on altı aylık görev süresince yapılan hizmetleri anlatarak devam eden Or, toplantının soru cevap bölümünde katılımcıların görüş ve önerilerini dinledi. Toplantı iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum