Merve Kuyu’dan Ispartaspor’a Destek Sözü

Ispartaspor Kulüp Başkanı Selçuk Tık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, spora yakınlığıyla bilinen Mimarlar Odası Başkanı Merve Kuyu’yu ziyaret ederek takıma destek olmasını istediler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2011 14:20
Merve Kuyu’dan Ispartaspor’a Destek Sözü

Ispartaspor Kulüp Başkanı Selçuk Tık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, spora yakınlığıyla bilinen Mimarlar Odası Başkanı Merve Kuyu’yu ziyaret ederek takıma destek olmasını istediler.

Mimarlar Odası Başkanı Merve Kuyu, Ispartaspor’u çok sevdiğini ve sahipsiz kalmasına çok üzüldüğünü belirtti.

KUYU; “OTOPARKLAR ISPARTASPOR’A VERİLMELİDİR”

Ispartaspor’un düzenli gelir kaynaklarına kavuşması için çeşitli öneriler sunan Kuyu, “Örneğin otopark ve WC’leri Ispartaspor’a verilmeli. Otopark gelirleri Ispartaspor’a verilirse hiç kimse itiraz etmez. Madem bu otopark ücretli hale getirildi o zaman gelirleri tüm şehrin menfaatine olacak bir şekilde değerlendirilmeli. Örneğin aylık ben sadece bir aracıma 120 TL veriyorum. Bunu gönülden vermiyorum. Ama Ispartaspor için bu parayı seve seve veririm. Otopark konusunda bir çok kavga oldu. Halbuki bu gelir Ispartaspor’a verilse herkes seve seve verir. Ispartaspor’un ayakta durması için gelirlerinin sahip olması gerekiyor. Atatürk Stadı’nın civarına işletmeler yapılabilir. Konserler ve birlik ve beraberlik yemekleri düzenlenmeli” dedi.

“ISPARTASPOR İÇİN BİRLİK ZAMANIDIR”

Ispartaspor için ne yapabiliriz konusunda çeşitli öneriler sunmaya devam edeceğini de belirten Başkan Kuyu, “Şu günlerde Ispartaspor için kenetlenilmelidir. Çünkü takımımız gerçekten zor günler geçiriyor. Ispartaspor bu şehre kambur olmaktan kurtulmalıdır. Ispartaspor gençlerin spor yapabildiği, herkesin sahiplendiği ve örnek bir aktivite olarak gösterilen bir takım olmalı. Ispartaspor bayrağını büyük bir gururla arabama asmak istiyorum. Mesela bir çalışma yapılarak stant açılmalı. Bayrak, atkı, rozetler satılmalı. Her yer yeşil-pembe olmalı. Ispartaspor’a bu şehirde doğan, doyan herkes sahiplenmeli. Ispartaspor’un kıymeti bilinmelidir” şeklinde konuştu.

SELÇUK TIK; “DESTEĞE VE MORALE İHTİYACIMIZ VAR”

Ispartaspor Kulüp Başkanı Selçuk Tık ise Mimarlar Odası Başkanı Merve Kuyu’nun spora yakınlığını bildiklerini belirterek, bu önemli görüşlerinden dolayı teşekkür etti. Zorlu bir dönemde görev aldıklarını ve ancak takımın kurtuluşu için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Tık, “Ispartaspor herkesin takımı. Herkese eşit mesafedeyiz. Desteğe ve morale ihtiyacımız var. Bugünde yönetici arkadaşlarımızla Merve Hanımı ziyaret edip ve çeşitli projeler hakkında görüş alışverişi yaptık. Bu takım ligde kalsın, önümüzdeki yıllarda tesisleşmeye gideceğiz. Bu konuda da en büyük destekçimiz Merve Hanım olacaktır. Buna yürekten inanıyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum