Mescid-i Aksa Aşkı Salonlara Sığmadı

Mescid-i Aksa Aşkı Salonlara Sığmadı

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Aralık 2017 16:14
Mescid-i Aksa Aşkı Salonlara Sığmadı

Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi'nin davetlisi olarak Uluborlu'ya gelen ve burada Arzın Merkezi Kudüs konulu bir konferans veren Araştırmacı Tarihçi Talha Uğurel'e ilgi büyüktü.

Konferans salonu tıklım tıklım dolarken, Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi, konferans sonrasında Uluborlulara ve Araştırmacı Tarihçi Talha Uğurel'e teşekkür etti.

Ünverdi; "
Arzın Merkezi Kudüs konulu konferans için araştırmacı yazar sayın Talha Uğurluel'e Uluborlu halkı adına şükranlarımı sunuyorum, ilçe halkının konferansa olan ilgisi çok yoğundu. Uluborlu'nun Kudüs ve Mescid-i Aksa aşkı salonlara sığmadı. Sizlere katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Talha beyin Uluborlu'daki Selçuklu eserlerine olan hassasiyeti biliyoruz program öncesi eserleri yerinde inceleme imkanı bulduk, yine canlı yayınımızı Selçuklunun eğitim şehri Uluborlu'dan yaptık, Uluborluyu tarih ve kültürümüz adına güzel günler bekliyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.