Mesleğimizin Saygınlığını Geriye Kazanacağız

Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının 21. nci olağan genel kurulunda aday olduklarını belirten Cahit Oğuzoğlu ve ekibi değişim zamanın geldiğini düşündüklerini söylediler.

Yayınlanma:
Mesleğimizin Saygınlığını Geriye Kazanacağız

Mesleğimizin ve meslektaşlarımızın gerekli saygınlığı kazanmasını amaçladıklarını söyleyen Oğuzoğlu, “11-12 mayıs 2013 tarihinde yapılacak olan Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının 21. nci olağan genel kurulunda tüm meslek mensuplarını kucaklayacak bir şekilde ortak aklın ön plana çıktığı yönetim anlayışıyla değişim zamanın geldiğini düşünerek A. Cihat Oğuzoğlu, Hüseyin Özdemir, Himmet Altıntaş , Durmuş Elmas Ve M. Sadık Ağlara ile meslekte birlik grubu olarak yola çıktık.

Öncelikle amacımız her geçen gün meslektaşlar arasında azalan dayanışma, kaynaşma ve paylaşmayı artıracak faaliyetlerde bulunacağız. Bunun sonucunda sağlanan birliktelikle mesleğimizin ve meslektaşımızın gerekli saygınlığı kazanmasını amaçlamaktayız.

Bu seçimde, İsparta Meslekte Birlik Grubu olarak ülke çapında faaliyet gösteren Türkiye Meslekte Birlik Platformu ile aynı çizgide çalışmaktayız. Meslekte Birlik platformunun vizyon ve misyonu İsparta'da gerçekleştirerek ilimizdeki tüm meslek mensuplarımızın ihtiyacı olan her türlü hizmeti vermeye talibiz.

Tüm meslek mensuplarımızın desteğini bekliyoruz. Bu seçimin meslek camiamız için hayırlara vesile olmasını temenni ederiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum