Meteorolojiden Kuvvetli Yağış Uyarısı!

Akşam saatlerinden itibaren Kıyı Ege'de, yarın sabah saatlerinden itibaren de 17 ilde ve İstanbul'un Anadolu Yakası'nda kuvvetli yağış görülecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Aralık 2014 15:32
Meteorolojiden Kuvvetli Yağış Uyarısı!

Akşam saatlerinden itibaren Kıyı Ege'de, yarın Sabah saatlerinden itibaren de İzmir,Aydın, Muğla, Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar ile Antalya, Burdur, Isparta,Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Yalova, Bursa, Balıkesir ve İstanbul'un Anadolu yakasında kuvvetli yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bugün yurdun batısında görülen sağanak yağışlar, akşam saatlerinden itibaren Kıyı Ege'de görülecek.

18 İL YAĞMURLU

Yarın Sabah saatlerinden itibaren ise İzmir, Aydın, Muğla, Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya,Afyonkarahisar ile Antalya, Burdur, Isparta, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Yalova, Bursa,Balıkesir ve İstanbul'un Anadolu yakasının yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

MUĞLA VE Antalya'DA ÇOK KUVVETLİ YAĞIŞ
Yağış, yarın akşam saatlerinde Adana ve Mersin çevrelerinde kuvvetli, Muğla ile Antalya il genelinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olacak.

Ani sel, ulaşımda aksamalar, su baskını gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli, ve tedbirli olması istendi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum