Mevlüt Eren’in Hedefi Dünya ve Avrupa Şampiyonluğu

Isparta'nın Gururu Mevlüt Eren’in Hedefi Dünya Ve Avrupa Şampiyonluğu

Yayınlanma:
Mevlüt Eren’in Hedefi Dünya ve Avrupa Şampiyonluğu

Isparta'lı sporcu Mevlüt Eren, Ankara'da 1-3 Mart 2024 tarihlerinde düzenlenen Başkent Vücut Geliştirme-Fitness Şampiyonası'nda Genç Erkekler Fizik -174 kategorisinde birinci olarak şampiyon oldu.

Ardından 06-09 Mart 2024 tarihlerinde düzenlenen Ohannes Margosyan Vücut Geliştirme-Fitness Şampiyonası Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde Genç Erkekler Fizik -178 Kategorisinde Türkiye 3.sü oldu

Mevlüt Eren, hedefinin Dünya ve Avrupa Şampiyonluğu olduğunu söyledi.

HEDEF: AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Isparta'lı genç sporcu Eren'in antrenörü Cüneyt Özgür"Eren, Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında altın madalya kazanma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor." dedi.

5. Kademe Vücut Geliştirme ve Fitness Antrenörü Cüneyt Özgür, sporcusunun elde ettiği dereceleri büyük bir başarı olarak gördüğüne dikkati çekti.

Özgür, yakın zamanda Mevlüt Eren'den Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu beklediklerini ifade ederek sporcusuna başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor