Meyve Suyunu Başından Aşağı Döktü

Isparta merkezde iddiaya göre bir okulda, 5'nci sınıf öğrencisi derste meyve suyu içti, bunu gören öğretmen ise öğrencinin elinde ki meyve suyunu, öğrencinin başından aşağı döktü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ocak 2014 11:46
Meyve Suyunu Başından Aşağı Döktü

Isparta’nın güzide okulları arasında yer alan Mavikent Ortaokulu’nda iddiaya göre ilginç bir olay yaşandı. Okul’un Fen ve Teknoloji dersi öğretmenlerinden A.İ.A, derste öğrencisinin kafasına meyve suyu döktü.

Isparta eğitiminde gün geçtikçe ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. İddiaya göre derste meyve suyu içen öğrenci, öğretmenin gazabına uğradı.

2008-2009 eğitim öğretim yılında ilimizi Milli Eğitim Bakanlığı’nca kaliteli okul dalında Türkiye 3. olarak temsil eden Mavikent Ortaokulu’nda Fen ve Teknoloji dersi öğretmeni A.İ.A, öğrencisi derste meyve suyu içiyor diye, öğrencisine hakaret ederek, elindeki meyve suyunu çocuğun başından aşağı döktü.

Yine iddiaya öğretmen, 11 yaşındaki 5. Sınıf öğrencisi E.B’nin kafasından aşağı meyve suyu dökerek ders esnasında sınıftan ‘defol’ diyerek kovdu. Çocuk ise ağlayarak evine gitti.

İDDİALAR BUNUNLADA SINIRLI DEĞİL!
OKULDA NELER OLUYOR?
Anayasal bir hak olan eğitim hakkı eğitimci olan biri tarafından nasıl engellenir? Yine aynı okulda iddiaya göre başka bir Fen ve Teknoloji öğretmeni N.Y öğrencilerin kendi dersinden yüksek not almalarını kıskandı!

Öğrencilerin ve öğrenci velilerin iddiasına göre N.Y isimli öğretmen yüksek not alan öğrencileri tehdit ederek “sizlere 2. Dönem göstereceğim” “sizler, gerizekalı, salaksınız, bu notları nasıl alırsınız?” şeklinde davranarak hem öğrencileri hem de velileri rencide etti.

DUYARLI MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ
VE OKUL İDARESİ HAREKETE GEÇTİ!
Isparta’ya atandığı günden bu yana sağ duyulu yaklaşımlarıyla dikkat çeken Milli Eğitim Müdürü İlyas Can, iki konuya da el attı ve anında inceleme başlattı.

Konu hakkında yaptığımız araştırmalarda Okul İdaresi ve Milli Eğitim Müdürlüğü belirtilen öğretmenlerle ilgili acilen soruşturma başlattı. Ayrıca veliler tarafından da Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve Okul İdaresine dilekçe verildiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum