MHP, Isparta'da Akşener Firesi Verecek Mi?

MHP, Isparta'da Akşener Firesi Verecek Mi? Bakın kulislerde ne konuşuluyor...

Yayınlanma:
MHP, Isparta'da Akşener Firesi Verecek Mi?

MHP’de yaşanan yaprak dökümü Isparta konjektörüne nasıl yansıyacak merak konusu. Milletvekili Nuri Okutan’ın partiden ihracının ardından eski vekil Nevzat Korkmaz’da istifa etmişti. Kulislerde ise bazı meclis üyelerinin istifa edeceği konuşuluyor.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde yaprak dökümü devam ediyor. Uzun yıllar partiye hizmet etmiş milletvekili, Belediye başkanlığı gibi görevlerde bulunmuş bazı isimler MHP’den istifa ettiler. MHP Milletvekili Nuri Okutan’ın partiden ihraç edilmesinden sonra, önceki günde S.Nevzat Korkmaz istifa dilekçesini Isparta il teşkilatına gönderdi. Bu arada Parti kuracağı iddia edilen Akşener’e yakınlığı ile bilinen MHP’nin Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’da partisinden istifa etti.

Öte yandan siyasi kulislerde de Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclisi üyeleri arasında Akşener ekibiyle temas halinde olan isimlerin olduğu ve önümüzdeki günlerde partilerinden istifa edebilecekleri konuşuluyor.

İLGİLİ HABERLER

Nevzat Korkmaz İstifa Etti
https://www.ajans32.com/korkmaz-istifasini-verdi-36287h.htm

Akşener'in Partisi Yüzde Kaç Oy Alır? https://www.ajans32.com/aksenerin-partisi-yuzde-kac-oy-alir-35982h.htm

Kasım Sonunda Yeni Parti Geliyor
https://www.ajans32.com/kasim-sonuna-yeni-parti-geliyor-35854h.htm

MHP'de Ortalık Fena Karışacak
https://www.ajans32.com/mhpde-ortalik-fena-karisacak-35820h.htm

MHP'de İstifa Depremi
https://www.ajans32.com/mhp-isparta-il-yonetiminde-istifa-35469h.htm

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum