MHP 30 Ağustos’ta Günaydın Diyecek!

Yerel seçimlerde siyasi partiler adaylarını belirleme çalışmalarını sürdürürken, Ankara kulislerinden Isparta’ya gelen bilgiler MHP’de adayın netleştiğini işaret ediyor.

Yayınlanma:
MHP 30 Ağustos’ta Günaydın Diyecek!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkez yöneticilerinin Isparta’da ki temaslarının da ardından, daha önceden yapılan birebir görüşme yöntemi, telefon yöntemi ve parti içi organlarla istişare yöntemlerinin ardından tüm sonuçlar parti Genel Merkezi’nde masaya yatırıldı.

Genel Merkez yöneticilerinin özellikle Belediye Davası’nı dikkate alarak uzun süren titiz çalışmasının sonucunda Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın çalışmalarını başarılı bulan parti kurmayları Günaydın ile devam noktasında Genel Başkan Bahçeli’ye bir rapor sundu.ajans32

Bahçeli’ye sunulan raporda, Başkan Günaydın’ın çalışmaları ayrıntılarıyla anlatılırken, Isparta’da yapılan anket çalışmalarının sonuçlarında da Günaydın’a desteğin yüzde 60’ların üzerinde olduğuna işaret edildi.

30 Ağustos’ta Isparta’ya gelecek olan Bahçeli’nin partisinin Isparta Belediye Başkan adayını açıklayacağı ve o ismin Yusuf Ziya Günaydın olacağı yönünde ciddi kulis bilgileri var.

Bahçeli’nin 30 Ağustos’ta adayı açıklamayacak olması durumunda Günaydın dışında bir ismin ağırlı kabul görmüş olacağı bilgilerini veren MHP Genel Merkezi’ne yakın haber kaynakları, “Bahçeli, Günaydın’da karar kıldı. 30 Ağustos’ta da Isparta’da onun elini kaldıracak ve ‘işte adayımız’ diyecek” ifadelerini kullanıyor.

Öte yandan, Yusuf Ziya Günaydın’a muhalefet edebilecek parti içi isimlerle de yoğun istişarelerin yapıldığı bildiriliyor. Ancak, Genel Merkez yöneticileri içerisinde de bölge milletvekillerinden bazılarının Isparta için tercih edilecek ismin Günaydın olmaması yönünde isteklerin olduğu bildiriliyor.ajans32

Son sözü 30 Ağustos’ta Isparta’da söyleyecek olan Bahçeli’nin ise Günaydın’a güveninin tam olduğu ifade ediliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum