MHP İl Başkanı İsa Yalçın'dan Önemli Açıklamalar

MHP İl Başkanı İsa Yalçın Katıldığı Basın Kulubü Programında önemli açıklamalar yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Haziran 2012 11:50
MHP İl Başkanı İsa Yalçın'dan Önemli Açıklamalar

MHP İl Başkanı İsa Yalçın Katıldığı Basın Kulubü Programında önemli açıklamalar yaptı. MHP İl Başkanı İsa Yalçın "Hükümetin ve ona destek vermeye çalışana CHP'nin açılımlarını biz Mhp olarak kabullenemeyiz. Bizim gözümüzde şu çok net ve açıktır. Bizim söylediğimiz şudur, Kürt sorunu diye bir sorun yoktur, Terör sorunu vardır ortada" dedi.

İsa Yalçın ayrıca "Hükümet Terör örgütü ile bir görüşme yapılmadığını bunu yazanları ise sert bir dille eleştirmişti. Sonrada anlaşıldıki bu terör örgütü ile görüşmeler yapılmış ki bunlar basına sızdıktan sonra Hükümet ve Sayın başbakan'da bunu kabul etmişti" dedi.

Yalçın "Terör Sorunun çözülmesi bizde istiyoruz ve şunu diyoruz ki Teröristle nasıl mücadele edilmesi gerekiyorsa bu kanunlarda vardır o şekilde mücadele devam etmelidir" dedi.

EKONOMİ KÖTÜ GİDİŞ DEVAM EDİYOR İŞLER YOLUNDA DEĞİL
Türkiye ekonomisinin kötür gittiğini söyleyen Yalçın "Hükümet sürekli olarak ekonominin iyiye gittiğini söylüyor. Sizde bakın etrafınıza işler iyiyemi gidiyor kötüyemi gidiyor. Esnaf sürekli kredi ile yaşıyor. AK Parti iktadar olduktan sonra bugün cari açık 60-70 milyar dolar olmuştur. bu nasıl iyi gidiştir" dedi.

SIFIR SORUN DEDİLER SORUNSUZ KOMŞUMUZ KALMADI
Yalçın "İktidara geldiklerinde sıfır sorun politikası izliyoruz dediler ama sorunsuz bir komşumuz kalmadı. Bugün Suriye Türkiye'ye meydan okuyor. Irak'ta Türkiye siliniyor. Hükümetin tek dostu Ermenistan gözüküyor. Azeri kardeşlerimizi de Türkiye'ye küstürdüler" dedi.

SAYIN BAŞKANIMIZ BAHÇELİ BİZE TEŞEKKÜR ETTİ
Bahçelinin Isparta Ziyareti ile ilgili Yalçın "Öncelikle Sayın Genel Başkanımız Isparta'daki tüm gelişmleri yakında takip ediyor. Genel Başkan Yardımcılarını sürekli buraya gönderiyor. Buraya geldiğinde şehire girdiğinde Isparta'yı çok sevdiğini söyledi. Isparta'nın gelişmiş ve demokratik bir il olduğunu söyledi. Kendisi kongrelerimize katıldı, Belediyemizin temel atma törenlerine katıldı burada. Sayın Genel Başkanımız Gerçekten'de Ispartayı yakından takip ediyor. Ayrılırken'de çok memnun olarak buradan ayrıldı. Türkiye'nin örnek hizmetler veren bir Belediye olaraak gördüğünü söyledi. Daha önceden buraya geldiğinde biz Sayın Başkanımıza İslamköy Belediye Başkanının'da İslamköy'e önemli hizmetler verdiğini söylemiştik. Sayın Genel Başkanımız da bunun üzerine oraya giderek hem vefat eden İslamköy Belediye başkanının yakınlara taziyelerde bulundu" dedi.

BELEDİYE'YE DÜZENLENEN OPERASYON
Belediyeye Yapılan Operasyonla ilgili Yalçın "Sonuçta bu konu kamuoyu tarafından çok merak ediliyor. Olay yargıdadır. Tabi ki yargımız en doğru kararı verecektir. Biz tabiki burada bu soruşturmayı yapan Savcı, Hakim, Kolluk kuvvetlerinin çalışmalarına bişey demiyoruz ama ortada çok değişlik durumlar var. Öyle belgeler delil olarak konulmuş ki anlamak mümkün değil. Bunları ilk biz yaşamıyoruz son defade biz yaşamayacağız, yaşadıklarımız çok acı bir durum ama mahkemenin sonunda doğru bir karar vereceğinden eminiz. Isparta önemli bir Cumhuriyet kenti olarak, örnek bir şehir olarak gündeme gelmesi gerekir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum