MHP İl Yönetimi O Darbeye Darbe Yaptı!

MHP İl Yönetimi O Darbeye Darbe Yaptı!

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Şubat 2018 16:39
MHP İl Yönetimi O Darbeye Darbe Yaptı!

Eğirdir'de MHP İlçe Başkanlığı binasına giderek kilitli kapıyı kıran ve içeri giren Mustafa Bozkurt, bir basın açıklaması yapmıştı. "Eğirdir MHP ilçe Teşkilatını yok sayıyoruz" demiş ve mevcut yönetimi suçlamıştı.

Bu gelişmelerin ardından MHP İl Başkanlığı harekete geçti. MHP Isparta İl Disiplin Kurulu Başkanı Afşin Ceyhan, Mustafa Bozkurt'un üyeliğinin askıya alındığını söyledi. Ceyhan açıklamasında ise; "Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir ilçe teşkilatımızda yaşanan üzücü olayla ilgili il başkanımız ve ilçe teşkilatımız yapmış olduğu toplantıda konu ile değerlendirme yapmış ve il yönetim kurulumuzun kararı ile ilgili şahsın üyeliği askıya alınmış ve kesin ihraç talebiyle il disiplin kuruluna sevk edilmiştir. Eğirdir Emniyet Müdürlüğü ve Cumhuriyet Savcılığı tarafından gerekli soruşturmalar da yapılmaktadır . Disiplin kurulumuz da soruşturmasını en kısa zamanda yaparak gereken yapılacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi tüm Türkiye'de oldu gibi Eğirdir ilçemizde de birlik beraberlik içerisinde Liderimiz sayın Genel başkanımızın emrindedir" dedi.

https://www.ajans32.com/parti-binasinin-kilidi-kirdi-yonetime-el-koydum-dedi-38279h.htm

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.