MHP Isparta Teşkilatında Heyecan Dorukta

Bugün yapılacak il kongresinde tek liste çıkması bekleniyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mayıs 2012 13:44
MHP Isparta Teşkilatında Heyecan Dorukta

Genel Başkan Yardımcısı Sadi Durmaz'ın katılacağı kongrede, Genel Merkezin tek listeyle gidilmesi yönünde telkini bulunmadığı öğrenildi.

Kongreye Yalçın'ın tek aday olarak katılması bekleniyor. Yalçın'ın dışında adayların da çıkabileceği, ancak şu ana kadar ikinci bir aday olmadığı gelen haberler arasında.

Kongreye ilişkin açıklamada bulunan MHP İl Başkanı İsa Yalçın, partisinin bu kongreden çok güçlü çıkacağını söyledi. Tüm Isparta’yı kucaklayacak bir yönetim anlayışıyla bu kongreyi geçirmek istediklerini belirten Yalçın, "Bu kongre bizim için çok önemli.

Sadece yönetimlerin belirleneceği bir toplantı değil, partimizin önümüzdeki üç yıllık çalışmalarını yapacak hem ilimizin hem ülkemizin sıkıntılı bir süreçten geçtiği bu günlerde her türlü fedakarlığa hazır bir yönetim kurulunun belirleneceği kongre olacak. Saygıdeğer delegelerin de uygun görmesiyle göreve yeniden talibim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.