MHP'de Kongre Heyecanı

MHP'de kongre heyecanı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2015 10:58
MHP'de Kongre Heyecanı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) şu saatlerde Aysan Düğün Salonu’nda kongresini başlatıyor.

Kongreyle ilgili bilgi veren İl Başkanı İsa Yalçın, önemli mesajlar verdi. Gerçekleştirilecek olan kongrenin normal bir kongre olmayacağını belirten Yalçın, ‘’Bu kongre Isparta’nın tüm meselelerinin ortaya konulduğu, tartışıldığı bir kongre olacak. Bu gün bu salonda MHP’ye gönül vermiş ülküdaşlarımız ve misafirlerimiz huzurunda 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde MHP iktidarı olursa neler yapacağımızı paylaşacağımız bir kongre yapacağız. İktidara yürüyüş kongresi olması temennisindeyim. İnşallah böyle olacaktır. Milletvekillerimizle, milletvekillerimiz aday adaylarımız ve belediye başkanlarımızla 7 Haziran için MHP’nin proje ve programlarını konuşacağız. Kongremizin Isparta’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

GERÇEKLERLE YAPTIKLARIMIZI ANLATACAĞIZ
Öte yandan il kongresine kamu görevlilerini davet etmediklerinin altını çizen Yalçın, ‘’AK Parti Milletvekili Recep Özel’in dediği gibi onlar gibi içi boş, gerçeklerden çok uzak ve milleti kandıracak vaatlerle bir kongre yapmayacağız. Biz gerçeklerle yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatacak bir kongre olacak’’ şeklinde konuştu.

TEK LİSTE
Diğer taraftan kongrede başkanlık için tek liste bulunuyor. Mevcut Başkan İsa Yalçın’ın kongrede tekrar güven tazeleyerek, alacağı yetki ile partisini 7 Haziran Milletvekilliği seçimlerine hazırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum