MHP'den Vali Oğuz'a Yeşil Işık

Vali Memduh Oğuz'un "Isparta'ya hizmet için her türlü göreve hazırım" ifadelerine MHP İl Başkanı İsa Yalçın, olumlu baktıklarını kaydetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Temmuz 2013 11:41
MHP'den Vali Oğuz'a Yeşil Işık

MHP İl Başkanı İsa Yalçın Vali Oğuz'un "Isparta’da her türlü göreve hazırım" demesinin güzel bir olay olduğunu bildirdi.

Bu söylemin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Yalçın, şunları söyledi: "Zamanı geldiğinde herkesin bunu değerlendireceğini, bu kadar açık bir teklifte bulunan ve önemli başarılara imza atmış bir kişinin hizmetlere talip olması ihtiyaç duyan herkes tarafından olumlu karşılanmalıdır. 44 yıllık siyaset hareketimiz içerisindeki çalışmalara destek verecek herkese açığız

YARIN TARİHE NOT DÜŞÜLECEK
Isparta’da görev yaptığı süre içerisinde güzel anılarımız olduğu gibi bazı sıkıntılı zamanlarda yaşadık. Bir Isparta sevdalısı ve MHP İl Başkanı olarak hizmetlerinden dolayı da çok teşekkür ediyoruz. Yarın tarihe önemli bir not düşülecektir. Tarih yazacaktır. İnşallah yapmış olduğu iyi hizmetlerden dolayı hayırla yazılacaktır.

Bu konuyla ilgili bir değerlendirme yapmak, ileride bu kavşakta bir kesişme noktasında olsak bile o anda zarar vereceği için erken ama önce ülkem ve milletim anlayışına sahip, ülkenin üniter devlet yapısına, Cumhuriyetin temel değerlerine, milli kimliğe sahip ve bu şekilde siyasi hedef ve projelerini ülkesinin önünde tutmayan bir anlayışla hareket edecek ve 44 yıllık siyaset hareketimiz içerisindeki olumlu davranış, çalışmalara destek verecek herkese MHP'nin kapısı açıktır. Bunu farklı düşünmek mümkün değildir. Ama bunun ne mesaj olarak algılanması lazım ne de başka bir şey. Sadece bizim kimlerle siyaset yapıp, yapamayacağımızın bilinmesi için söylüyorum. Çünkü samimi olan herkes bu ülkeye hizmet etmek için siyaset yapar."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum