MHP'li Durmaz'dan Operasyon Tepkisi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, geçen Eylül ayında Isparta Belediyesi'ne yönelik 22 kişinin tutuklandığı operasyonu eleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2012 16:43
MHP'li Durmaz'dan Operasyon Tepkisi

Isparta Belediyesi tarafından yaptırılan asfalt tesisinin açılış törenine katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Belediye'ye yönelik geçen Eylül ayında yapılan ve 22 kişinin tutuklandığı operasyonu kastederek, "Yanlışa bulaşan her kim varsa adalet önünde hesap verecektir ama başka belediyelerde bunun çok daha fazlasına müsaade edenlerin söz konusu MHP'li belediye olunca en acımasız yöntemlerle meselenin üzerine gitmelerini anlamakta güçlük çekiyoruz" dedi. Isparta'ya her gelişinde yüreğinin sızladığını belirten Durmaz, şunları söyledi:

"Eğer muhalefet belediyesi iseniz her türlü engellerle karşılaşmak mümkündür. İşte onlardan biri de bu önemli hizmetlere rağmen Isparta Belediye'sine yönelik operasyondur. Sadece Isparta'da değil, Türkiye'de MHP'li belediyeler sistematik bir saldırıya, engellemeye, itibarsızlaştırmaya maruz kalmaktalar. Bu elbette üzüntü verici."

Isparta Belediye Başkanı MHP'li Yusuf Ziya Günaydın da saatte 200 ton asfalt üretme kapasitesine sahip yeni tesisin 1 milyon 736 bin liraya mal olduğunu söyledi. Tesisin çevre dostu olduğunu kaydeden Günaydın, doğalgaz yakıtının kullanılacağı asfalt tesisinde yıllık 800 bin lira yakıt tasarrufu sağlanacağını kaydetti.

Isparta polisi, 23 Eylül 2011 tarihinde Isparta Belediyesi'ne operasyon düzenlemiş, aralarında MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Belediye Başkan Yardımcısı Resul Göçer, Belediye Genel Koordinatörü Mehmet Ateşgül, bazı belediye çalışanları ve belediyenin dışarıdan iş yaptığı 28 kişi gözaltına alınmıştı. 'Çete kurma ve yönetme, resmi evrakta sahtecilik ve ihaleye fesat karıştırma' suçlamalarıyla mahkemeye sevk edilen şüphelilerden 22'si tutuklanmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum