MHP'nin Beklenen Kadın Adayı Açıklandı

MHP'nin Beklenen Kadın Adayı Açıklandı

Yayınlanma:
MHP'nin Beklenen Kadın Adayı Açıklandı

MHP’nin şuana kadar Isparta’da açıkladığı tek kadın Belediye Başkan Adayı Güler Küçükeroğlu oldu. Küçükeroğlu memleketi Uluborlu’dan belediye başkan adayı gösterildi.

MHP Isparta’daki Belediye Başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Bugün Isparta’nın 3 ilçesi daha açıklandı. Açıklanan ilçeler arasında Uluborlu’da yer aldı. MHP, Uluborlu’da Güler Küçükeroğlu’nu aday gösterdi. Adaylığı beklenen Küçükeroğlu ilk açıklamayı yayınladı.

Küçükeroğlu; “Değerli hemşerilerim sizleri sevgi ve saygıyla yürekten selamlıyorum. Uluborlumuzun kaderini değiştirecek sevinçli bir haber vermek için karşınızdayım. An itibariyle Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız, bilge lider Doktor Devlet Bahçeli’nin iradesiyle güzel ilçemiz için belediye başkanı adayı gösterilmiş bulunuyorum.

Öncelikle Başkanım Doktor Devlet Bahçeli’ye, Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz’a, bu yola çıkmak için bizi yüreklendiren Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez’e ve büyün zorluklarda arkamızda dağ olan il başkanımız Ahmet Önder Topçu’ya bir kadın dayanışması içinde bizlerin her zaman yanında olan Fatma Cidalı Karaaslan’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Böyle büyük, böyle güçlü bir ailenin üyesi olmaktan gurur duyuyorum. İlçemde 3 hilalli bayrağın sevdasını kalbinde taşıyan, bu sevdayla gece gündüz hizmet için çalışan ülküdaşlarıma, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Yönetim Kurulu’nun değerli üyelerine ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Cafer Mersinli’ye minnet duygularımı sunuyorum. Bu minnet duygularıyla birlikte sizleri sahaya davet ediyorum. Sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız.

Gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için var olacağız. Biz koltuk sevdasıyla değil vatan sevdasıyla hizmet edeceğiz. Bu hizmetin ürünlerini iş ile göstermek gayretinde olacağız. Bu gayret içerisinde koştururken ayağımıza taş, gözümüze yaş değmesin. Ne mutlu Türk’üm diyene!

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.