Milletvekili Gökgöz'den Isparta 32 Spor'a Moral Ziyareti

Milletvekili Gökgöz'den Isparta 32 Spor'a Moral Ziyareti

Yayınlanma:
Milletvekili Gökgöz'den Isparta 32 Spor'a Moral Ziyareti

Isparta 32 Spor, Menemenspor maçının hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Milletvekili Gökgöz, futbolculara moral ziyaretinde bulundu.

Isparta 32 Spor, Menemenspor maçının hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Kendi sosyal tesislerinde kampa giren Pembe-Yeşilli gençlerimiz oldukça moralli gözükürken, maçı kazanıp rakiplerine gözdağı vermek istiyorlar.

19 Ocak 2024 cumartesi günü akşam saat 19.00’da sosyal tesislerdeki kampı ziyaret eden Ak Parti Isparta milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz hem futbolcularla akşam yemeği yedi, hem de 45 dakika süren samimi bir moral toplantısı gerçekleştirdi.

Isparta 32 spor – Menemen maçını izlemeye geleceğini belirten Vekil Gökgöz, ayrıca 2. Devre için transfer edilen genç futbolcularla da tanıştı.

Mümkün olduğu kadar iç saha ve dış saha maçlarını takip ettiğini belirten Vekil Gökgöz “Ben de futbol oynadım. Halen Meclisteki futbol takımımızın sağ bekiyim. Futbol benim özel hobim. Her konuyu takip etmeye çalışıyorum.

Gençliğimizde Emresporda çok futbol oynadım. Profesyonel manada süper lig takımına transferim olacaktı, ancak aile büyüklerimiz izin vermediler. Nasip değilmiş. Isparta’mıza yeni bir stat kazandırmak için çalışıyoruz. O stadın yanına yeni yeni antreman sahaları yapacağız. Biliyorum ki sizlerin zaman zaman çalışacak saha konusunda sıkıntılarını oluyor. Bu konular haricinde de yeni yapılan ve hizmete alınan Fatih Sahasını Çim Zemin Yapma Projemiz Var. Ben, Menemen maçında sizlere başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor