Milletvekili Nevzat Korkmaz; 'Sadi Bilgiç Isparta'yı Bilmez!'

Milletvekili Korkmaz, AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in Isparta’yı bilen biri olmadığını söyleyerek “Isparta’ya ara sıra geliyor. Adeta Amerika’yı yeniden keşfediyor” dedi

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ağustos 2012 15:46
Milletvekili Nevzat Korkmaz; 'Sadi Bilgiç Isparta'yı Bilmez!'

Kanal3'de yayınlanan 3. Boyut Programında AK Parti Isparta Millevtekili Süreyya Sadi Bilgiç’i eleştiren Milletvekili Korkmaz, şöyle konuştu.

“Sadi Bilgiç Isparta’yı yakınen bilen bir arkadaşımız değil. Isparta’ya ara sıra geliyor. Adeta Amerika’yı yeniden keşfediyor. Sonra bir eleştiri yapıyor. Maalesef bazen rolünü de şaşırıyor. Çünkü iktidar partisi milletvekili olarak Isparta’ya yaptığı hizmetleri anlatması lazım.Maalesef Isparta’ya bir hizmet yapamadıkları için Isparta’ya şu anda tek çivi çakan konumunda olan MHP’li belediyeyi nasıl halkın gözünde itibarsızlaştırırız, küçük düşürürüz diye rol oynuyorlar”

‘BELEDİYE ÇOK BAŞARILI’
Daha sonra Isparta Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilgili de övücü açıklamalar yapan MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, AKP’lilerin bu başarıyı gölgeleme yoluna gittiklerini söyledi. Korkmaz şunları ifade etti.

“Biliyorsunuz en iyi savunma saldırıdır derler. Şimdi bu arkadaşlarımız tabi bir önceki belediye ile şimdiki belediyenin çalışmalarını Isparta halkı kıyasladığında çok ciddi bir fark ile MHP’li belediye ye Isparta’yı teslim edeceklerini görüyorlar. Özellikle merkezi hükümet olarak Isparta’ya bu güne kadar yatırım yapmadıkları ortada. Tüm bunlardan dolayı maçı karşı sahaya yıkmak adına biz bu belediyeyi alıyoruz. Az kaldı falan diyorlar. Biz bu filmi 2009’da gördük. Şu anda Isparta Belediye Başkanı Isparta’yı yönetiyor. Isparta’da şu anda Belediye Başkanı boşluğu yok ki. Belediye Başkanı arayışına girelim. Bu kararı teşkilatımız genel merkezimiz verecektir. Yörük kentinde pazardaki ete soğan doğranmaz diye bir söz vardır. Isparta belediye Başkanlığını kazanma konusunda en iddialı parti MHP’dir. Bu telaştan dolayı sürekli polemik çıkıyor. Bu tavırlara baktığınızda hiç kendisinden emin pehlivan görüntüsü veriyorlar mı? Kendisinden emin pehlivan güreş zamanını bekler zamanı geldiğinde çıkar rakibini alt eder”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.