Milletvekili Yüce, 28 Şubat’ı Anlatacak

Milletvekili Yüce, 28 Şubat’ı Anlatacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Şubat 2018 12:34
Milletvekili Yüce, 28 Şubat’ı Anlatacak

Ak Parti Isparta Milletvekili Said Yüce, 26 Şubat Pazartesi günü Isparta Genç STK’lar ve Üniversite Topluluklarının ‘Yeni neslin inşaasında kültür söyleşileri’ programı çerçevesinde ‘28 Şubat Postmodern Darbe ve Milli, Manevi Değerler Işığında Gençlik’ konulu konferans verecek. 

Isparta’da Genç İHH, Genç Memur – Sen, Genç Ensar, Ak Parti Gençlik Kolları, Genç Önder, Milli Türk Talebe Birliği Isparta İl Temsilcilikleri ile Bilgi ve Değerler Topluluğu, ADEM Topluluğu, Fikir ve İnşa Toplulukları olmak üzere 9 ayrı Sivil Toplum Kuruluşu’nun oluşturduğu Isparta Genç STK’lar ve Üniversite Toplulukları Yönetimlerinin organizasyonuyla gerçekleştirilen ‘Yeni Neslin İnşasında Kültür Söyleşileri’ programı tüm hızıyla devam ediyor. Söz konusu programın bu haftaki konuğu ise Ak Parti Isparta Milletvekili Said Yüce olacak. 

PROJE, MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE 

SAHİP BİR NESİL YETİŞTİRMEK 

‘Yeni Neslin İnşasında Kültür Söyleşileri’ projesi ile çalışmaya katılan Sivil Toplum Kuruluşları  ve Üniversite Topluluklarının  Millî ve manevi değerler, kişisel, kültürel, sanatsal, iç ve dış gündem, toplumsal duyarlılık gösteren konular ışığında evrensel gelişmeleri değerlendirerek analiz yapacak seviyeye ulaştırarak gelecek neslin inşası noktasında bilgiyi uygulamaya dönüştürerek farkındalık yaratacak yenilikler oluşturarak teşkilatçılık şuurunu oluşturulması amaçlanıyor. 

KONFERANS 26 ŞUBAT’TA SAAT 19.30’DA 

Bu noktadan yola çıkan Isparta Genç Sivil Toplum Kuruluşları bu hafta Ak Parti Isparta Milletvekili Said Yüce ile ‘28 Şubat Postmodern Darbe ve Milli, Manevi Değerler Işığında Gençlik’ temalı söyleşi programı gerçekleştirecek. Söz konusu program 26 Şubat 2018 Pazartesi günü saat 19.30’da Memur – Sen Isparta İl Temsilciliği’nin yeni yeri olan Cumhuriyet Caddesi İmamzade İşhanındaki Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda gerçekleştirilecek. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum