Milletvekili Yüce ‘Yol’ Mesaisinde

Milletvekili Yüce ‘Yol’ Mesaisinde

Yayınlanma:
Milletvekili Yüce ‘Yol’ Mesaisinde

AK Parti Isparta Milletvekili Said Yüce, Karayolları Antalya 13. Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu’nu ziyaret etti. Yüce, Ziyarette Şarkikaraağaç – Gelendost, Gelendost – Eğirdir, Dereboğazı ve Dostluk yolu çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Isparta Milletvekili Said Yüce, Isparta açısından büyük önem taşıyan Şarkikaraağaç – Gelendost, Gelendost – Eğirdir, Dereboğzı ve Dostluk yolları ile ilgili ciddi bir mesai harcıyor. 

Karayolları Antalya 13. Böge Müdürü Arif Çobanoğlu’nu makamında ziyaret eden ve çalışmalar hakkında brifing alan Milletvekili Yüce, “Şarkikarağaç-Gelendost yolu yapımı devam ediyor. Gelendost - Eğirdir projeleri ise bu yıl tamamlanacak. İnşallah Dereboğazı ve Dostluk yolu kalkınma programında, ödeneklerin hızlandırılması için gerekenleri yapıyoruz” dedi. 

Isparta için ciddi bir mesai harcadıklarını kaydeden Milletvekili Yüce, “Hemşerilerimizin yaşam standardını yükseltecek en önemli etkenlerden bir tanesi de ulaşım. AK Parti hükümeti olarak ulaşıma verdiğimiz önemi yapılan bölünmüş yollardan, hızlı trenlerden, havaalanı projelerinden görebiliyoruz. Ispartamız için de son derece önemli olan yol projeleri devam ediyor. Bizler de bürokraside yaşanabilecek sıkıntıları sıfır noktasına indirmek için gayret ediyoruz. Yatırımların artması, ödeneklerin hızlandırılması için gereken her şeyi yapıyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.