Mimar Sinan'da 2. Sıra Parka Taviz Yok!

Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, araç sahiplerini ve sürücüleri ikinci sıra otopark konusunda bir kez daha uyardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Nisan 2012 12:40
Mimar Sinan'da 2. Sıra Parka Taviz Yok!

Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan şehir içi trafiğin rahatlaması, tıkanma yaşanmaması için gerekli bütün önlemleri aldık¬larını ve almaya devam edeceklerini belirterek şu açıklamaları yaptı:

"Mimar- Sinan, 6 Mart, Cumhuriyet, 113 ve Hükümet binasının önündeki caddede MOBESE sistemi ile kontrole başladık. .Bu caddelerimiz ve diğer caddelerimizde ikinci sıraya yasak park eden araçlara cezai işlem yapılıyor.

İkinci sıra park için kısa süre için veriliyor. Bu ancak indirme - bindirme şeklinde olmuyor. Diğer şekilde park uzarsa kesinlikle ceza kesiliyor. Başka türlü trafiği çözme şansımız yok, trafik tıkanıyor ve içinden çıkılmaz hale geliyor.

Vatandaşlarımız bilsinler ki kesinlikle ikinci sıra otoparka izin vermeyeceğiz ve bu konuda taviz uygulamayacağız.

Sürücülerimiz 1 dk. Diyerek gidi yor, uzun süre gelmiyor. Bu durumda kesinlikle ceza kesiliyor. Biz ceza kesmek istemiyoruz ama daha öncede söylediğimiz gibi mecbur kalıyoruz." Gürkan ayrıca, şehir içinde radar kontrollerinin de başladığını belirterek:"Kazaların tamamına yakını kurallara uymamaktan meydana geliyor. Sürücülerimiz kurallara uydukları takdirde sorun kalmıyor.

Ayrıca yayaların kurallara uymaları için de özellikle trafik ışıklarının bulunduğu yerlerde sivil trafik polislerimiz bulunacak. Kurallara uymayan yayalarımızı da ceza kesilecek. Herkes kurallara uyarak yaşamayı öğrenmeli.



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum