Minik Safiye Babasız Kaldı

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralanan Uzman Çavuş Ömer Tunçbilek, 25 Kasım’dan bu yana verdiği yaşam savaşını sabah saatlerinde kaybetti. Ömer Tunçbilek evli ve 1,5 yaşında bir kız çocuğu sahibiydi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Aralık 2012 16:24
Minik Safiye Babasız Kaldı

26 Yaşındaki Şehit Uzman Çavuş Ömer Tunçbilek Kayseri Zile’de uzman çavuş olarak görev yapıyordu. Birliğine verilen görev gereği Hakkari’nin Çukurca İlçesi’ne giden Uzman Çavuş Ömer Tunçbilek, 25 Kasım tarihinde teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralanmış ve GATA’da tedavi altına alınmıştı. Bu sabah saatlerinde verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Ömer Tunçbilek evli ve bir çocuk babasıydı.

Minik Safiye Babasız Kaldı

Ajans32 haber merkezinin edindiği bilgilere göre; 12 Aralık 2009 yılında Mediha Tunçbilek ile dünya evine giren, Şehit Uzman Çavuş Ömer Tunçbilek’in hayatta ki en önemli değeri henüz 1,5 yaşındaki kızı Safiye idi. Sosyal paylaşım sitesindeki hesabında kızının ilk doğum günü kutlamsından fotoğraflar paylaşan Ömer Tunçbilek’ten geriye sadece o mutlu fotoğraflar kaldı.

Şehit Uzman Çavuş Ömer Tunçbilek 14 Temmuz 1987’de Isparta’nın Eğirdir İlçesi’ne bağlı Gökçehöyük (Banus) Beldesi’nde ajansotuziki dünyaya gelmişti.

Şehit Uzman Çavuş’un cenazesinin yarın öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından memleketinde toprağa verilmesi bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum