Mobese Kameraları Kaza ve Kavgaları Kaydetti (Video)

Isparta'da yaşanan bazı trafik kazaları ve bir grubun kavgası, mobese kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ekim 2011 11:20
Mobese Kameraları Kaza ve Kavgaları Kaydetti (Video)

Isparta Emniyet Müdürlüğü'nün kent içindeki MOBESE kameraları ilginç görüntüler kaydetti.

İlk görüntülerde bir grup Üniversite öğrencisi sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışma daha da büyüdü, tekmelerin havada uçuştuğu kavgaya dönüştü. Öğrencilerin kavgasını, etrafı çevreleyen 50 kişi ise tartışanları ayırmak yerine film izler gibi olan bitene sessiz kalmayı tercih etti. Sadece içlerinden orta yaşlı olduğu tespit edilen şapkalı bir vatandaş gençleri ayırmaya çalıştı. Ancak gençlerden biri kavgayı ayırmaya çalışan vatandaşın üzerine yürüyerek elini havaya kaldırıp müdahale etmemesini istedi.

Kavga polisin olay yerine gelmesiyle son buldu. İkinci görüntüde ise Gölcük Yolu üzerinde sağ şeritten sola ani dönüş yapmak isteyen otomobille sol şeritte ilerleyen başka bir aracın çarpışması kameraya yansıdı. Kaza maddi hasarla atlatıldı.

Üçüncü MOBESE kamerası görüntülerinde dalgın bir sürücü, Komando Kavşağı'nda karşı taraftaki araçlara yeşil ışık yandığını ve o araçların ilerlediğini göre göre ayağını gazdan çekmedi ve yolun ortasında kalan çarptı. Son görüntüler ise Çünür Kavşağı'ndan. Kırmızı ışıkta geçen motorsiklete, otomobil çarptı. Hızla ilerleyen motorsiklet sürücüsü çarpmanın etkisiyle metrelerce havada uçtu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum