Müdür Baydur’dan Yeni Müdür Güçlü’ye Ziyaret

Müdür Baydur’dan Yeni Müdür Güçlü’ye Ziyaret

Yayınlanma:
Müdür Baydur’dan Yeni Müdür Güçlü’ye Ziyaret

Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fevzi Güçlü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Güçlü’yü ziyarette bulundu.

Ziyaret ile ilgili yapılan açıklamada; “Ziyarette çocuklarımızın eğitim-öğretim ve sosyal çevre ile adaptasyonu üzerine çeşitli değerlendirmelerde bulunuldu. Milli Eğitim Müdürü Sayın Baydur'a ortak çalışma noktasındaki katkıları için teşekkür eden İl Müdürümüz Hüseyin Güçlü, "Müdürlüğümüz bünyesindeki çocuklarımızın öğrenim gördükleri okullarında ve sosyal çevrede adaptasyon sıkıntısı yaşamadıklarını görmek ve Milli Eğitim camiasının bu konudaki hassasiyeti bizleri ayrıca mutlu ediyor.

Bize emanet edilen çocuklarımızın her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Geleceğimiz olan çocuklarımıza kol kanat geren devletimiz 'Sosyal Devlet' anlayışının gereksinimlerini her zaman yerine getirecektir. Bu bağlamda Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.