Müdürün Vali Potu

Isparta’da bu yıl 2013-2014 öğretim yılı merkez okullarından Alaybey İlköğretim Okulunda yapılan törenlerle kutlandı. Törene okul müdürünün vali potu damga vurdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Eylül 2013 12:36
Müdürün Vali Potu

Eğitim öğretim yılının açılış törenleri bu yıl Alaybey İlköğretim Okulu’nda yapıldı. Törende okul müdürü Veli Kılıç, Vali Vahdettin Özkan’a Memduh Oğuz diye hitap edince, ortaya ilginç diyaloglar çıktı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra öğrenciler şiirler okuldu. Okul Müdürü Veli Kılıç yaptığı konuşmasının ilk cümlesinde ‘Sayın Valim Memduh Oğuz demesi üzerine karşısında oturan yeni vali Vahdettin Özkan, protokol, öğretmenler, veliler ve öğrenciler tarafından gülüşmeye neden oldu.

Çünkü Vali Memduh Oğuz iki ay önce yaş haddiyle emekli olmuştu. Programı arz eden !Sayın Valim Vahdettin Özkan’ diye hitap etmesine rağmen müdür Veli Kılıç’ın hala emekli Vali Oğuz’dan bahsetmesini hiç kimse anlayamadı. Okul müdürü konuşmasının sonunda Ispartamıza ve İslam alemine hayırlı olmasını temenni etti.

Okul müdürü Kılıç’ın bu gafı, okulun ilk günü heyecanı olarak yorumlandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum