Muharrem İnce'ye Isparta'dan Destek!

CHP eski İl Başkanı Vedat Şenol, Muharrem İnce'ye destek için Anakra'daydı... Peki Isparta'da mevcut yönetim tartışmalara nasıl bakıyor?

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Kasım 2015 17:42
Muharrem İnce'ye Isparta'dan Destek!

Cumhuriyet Halk Partisi seçimlerin ardından kurultay sürecine girerken, olağan üstü kurultay sesleri de yükseliyor.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce Meclis’te açıklamalarda bulundu. Olağanüstü kurultay çağrısı yapan İnce, "Soma’da, Suruç’ta, Reyhanlı’da katliamlar olduğunda sorumsuz bir hükümet var üstüne alınmıyor. Ankara’da bomba patlıyor, hükümet üstüne alınmıyor. Hükümete benzeyen bir CHP anlayışı olamaz. Ortada başarısızlık varsa çıkıp kendisini seçenlere hesabını verecek. Sizi bu delegeler seçti, toplayın olağanüstü kurultayı gelin hesabınızı verin. Amasız bir CHP istiyoruz. Ama yok. Tavır koyacak bir CHP istiyoruz" dedi.

İnce'nin meclisteki açıklamasına Isparta eski İl Başkanı Vedat Şenol'dan da destek geldi. Şenol, İnce'ye destek vermek için Anakra'ya gitti.

Vedat Şenol, il başkanlığı döneminde de Muharrem İnce'ye Türkiye genelinde açık destek veren iki il başkanından birisi idi.

Peki, CHP Isparta İl Yönetimi yaşanan bu tartışmalara ne diyor?

CHP Isparta İl Başkanı Senayi Demirkol, 10 Kasım Salı günü saat 21:00'de Kanal32 ekranlarında yayınlanacak olan ÇİZGİ ÖTESİ programında konuyla ilgili kapsamlı değerlendirmeler yapacak.

Programa CHP'de farklı görüşleri savunan eski il başkanları ve Milletvekillerinin de telefonla bağlanması bekleniyor. Mustafa Kahraman'ın moderatörlüğünü yaptığı programda Ajans32 Haber Müdürü Bora Tüfekli'de konuk gazeteci olarak yer alacak. Program 10 Kasım Salı Günü saat 21:00'de Kanal32 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.



 


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum