Muhtarlar Emniyet'te

Muhtarlar Emniyet'te

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mart 2016 13:27
Muhtarlar Emniyet'te

İl Emniyet Müdürü Halil Altan merkez Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.

Emniyet Müdürlüğü ana hizmet binasında düzenlenen toplantıya Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile birlikte merkezde bulunan 43 mahalle muhtarı ve Sav Beldesinin mahalle muhtarları katıldı.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Altan, Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalar konusunda Mahalle Muhtarlarına kısa bir bilgilendirme yaptı.

Konuşmasında başarının sadece suçla mücadelede olmadığı, başarının istişare yönteminde bulunduğunu ve istişareye büyük önem verdiğini belirtti.

Altan, "Toplantının amacı Mahalle Muhtarlarımızın da yapılacak çalışmalara esas olmak üzere fikir ve görüşlerini alarak Emniyet Müdürlüğümüzce vatandaşlarımıza verilen hizmet kalitesinin yükseltilmesidir" ifadelerini kullandı.

Toplantıda bir konuşma yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Gönül Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalar konusunda duydukları memnuniyeti dile getirdi ve toplantının organize edilerek kendilerinin davet edilmesinden dolayıEmniyet Müdürü Altan'a teşekkürlerini iletti.

Toplantıda Asayiş, Çocuk Şube ve Trafik Denetleme Şube Müdürleri Mahalle Muhtarlarına birimleri tarafından yapılan çalışmalar hakkında kısa bir brifing sunularak bilgilendirme yaptı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum