Müjde: 300 TL Hesapta

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, hayvan başına vereceğini duyurduğu 300 liralık desteği üreticilerin hesaplarına geçti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Eylül 2012 17:22
Müjde: 300 TL Hesapta

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından üreticiye hayvan başına verilen 300 TL'lik üretici hesaplarına geçilmeye başlandı.

2012 yılı tarımsal destekleme ödemelerine devam eden Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, ilk 6 aylık dönemde kesim yaptıran üreticiye, hayvan başına 300 TL besi desteği ödemesi yapıyor. Toplam 82 milyon 971 bin TL olan besi desteği ödemesi, üreticilerin hesaplarına yatırılıyor. Bakanlık ayrıca, süt prim desteğinin ikinci taksit ödemesini Eylül sonu itibariyle gerçekleştiriyor.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, tarımsal destekleme ödemeleri kapsamında, 2012 yılı başından bu yana hayvancılığa 1 milyar 681 milyon TL ödeme gerçekleştirdi. Böylece Eylül ayında yapılan ödemelerle birlikte Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 2012 yılında hayvancılığa ödenen destek miktarı 2 milyar TL'yi geçiyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.