Mutlu Sonla Biten Bir Yol Hikâyesi

İlhan Özkan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine gitmek üzere İstanbul'dan yola çıkıyor ve kendini Isparta'da buluyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ocak 2012 13:05
Mutlu Sonla Biten Bir Yol Hikâyesi

Adı; İlhan Özkan, 1968 Çatalca-İstanbul doğumlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine gitmek üzere İstanbul'dan yola çıkıyor ve kendini Isparta'da buluyor.

Yolculuk hikâyesini kendisinden dinleyelim; "Ben Kıbrıs'ta bir inşaat şirketinde bekçilik yapıyorum, annem vefat edince İstanbul'a gittim. Şimdi geri dönüyorum, ancak param bitti ve Isparta'da kaldım, üstelik montumu ve botumu kaybettim. Çok üşüdüm, gidecek yer bulamayınca camiye gittim, orada bana valiye veya müftüye git, senin karnını doyursun dediler. Bende vali beyin yanına geldim, kendisinden Allah razı olsun bana sahip çıktı. Karnımı doyurdu, harçlık verdi, bana yeni mont, yeni bot aldı ve Antalya'ya biletimi de aldı. Daha ne diyeyim bana babalık yaptı, Allah ondan razı olsun" dedi.

Vali Oğuz; "Devletimiz hiç kimseyi aç ve açıkta bırakmaz"

Zaman zaman 'Ülkemizde hiç kimse aç ve açıkta kalmaz' diyerek kamuoyuna açıklamalarda bulunan Vali Memduh Oğuz; "Çok şükür devletimiz hiç kimseyi aç ve açıkta bırakmıyor. Görmüş olduğunuz gibi vatandaşımız yolda kadı ve bize geldi. Kendisi Kıbrıs'a gitmek istiyormuş, Allah yolunu açık etsin" dedi.

Kıbrıs'a gidemediği takdirde tekrar Isparta'ya gelebileceğini ifade eden Vali Oğuz; "Şayet Kıbrıs'a gidemezsen buraya benim yanıma geri gel, ben şimdi bir haftalığına izine çıkıyorum, sende gemiyle gideceğini söylüyorsun, bu bir hafta içerisinde ola ki bir aksilik olurda gidemezsen tekrar buraya gel" dedi.

İlhan Özkan Antalya'ya gitmek üzere mutlu bir şekilde Isparta'dan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum