Mutsan Opel Plaza Avrupa’da Yılın En İyi Bayisi Seçildi

Mutsan Opel Plaza Genel Müdürü Mehmet Erdoğan, Opel’in standartlarını en üst düzeyde gerçekleştiren bir bayi konumuna ulaştıkları için Avrupa’nın en iyi bayisi seçildiklerini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2014 17:05
Mutsan Opel Plaza Avrupa’da Yılın En İyi Bayisi Seçildi

Konu hakkında bilgi veren Mutsan Opel Plaza Genel Müdürü Mehmet Erdoğan bir yılı aşkın süredir devam eden tesis inşaatımızın bitirilerek, “Isparta’da Opel müşterilerinin hizmetine sunulmasından çok mutluyuz” dedi.

26 Ülke arasında Avrupa’nın en yeni ve en iyi tesisi seçildik diyen Erdoğan, “Proje konusunda desteklerini esirgemeyen Opel Türkiye ekibi ile yapılan titiz çalışmalar ve müşteri memnuniyet odaklı yapılmış projeler ile tesisimiz son şekline almıştır.

Opel in standartlarını en üst düzeyde gerçekleştiren bir bayi konumuna ulaştığımız için Opel Avrupa tarafından 26 ülke arasında, Şubat ayında Black Box Ödülü’nü alarak, Avrupa’nın en yeni ve en iyi tesisi seçildik. Opel Avrupa tarafından da tescillendik.

Ülkemizin en yaşanabilir şehirlerinden biri olan Ispartamıza, kendisine yakışır bir tesis kazandırmanın coşkusunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum