Nazar Değmesin Diye...

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, son dönemde yapılan iyi işlerde bazı olumsuzlukların yaşianmasından dolayı Kurban Kestirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ağustos 2013 15:26
Nazar Değmesin Diye...

Isparta Belediyesi tarafından 30 Ağustos 2013 tarihinde açılışı yapılacak olan BELMAŞ Yalıtım ve İzolasyon Fabrikası ile Yapı Kimyasalları ve Dolgu Malzemeleri Üretim Fabrikası ve Gökçay girişinde yaptırılan Prof. Dr. Turan Yazgan Etnografya Müzesi’nde kurban kesti.

Son günlerde yaşanan olumsuzluklar sonrasında yatırım alanlarında kurban kesildi. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın kesilen kurbanların son günlerde iyi giden işlerde yaşanan olumsuzluklara karşı olduğunu söyledi. Başkan Günaydın yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

“Saatte 15’er tondan 30 ton üretim kapasitesine sahip iki adet fabrikamızın ve Müzemizin açılışlarını 30 Ağustos 2013 tarihinde yapacağız. 2 fabrikamız içerisinde mikronize, sıva sistemleri, kimyasal dolgu malzemeleri, fayans yapıştırıcıları ve derzleri gibi 6 çeşit mal üretecek. Yine Müze inşaatımızda ulusal bir düzeyde olacak ve Türkiye’nin müzesi olacak. Normalde 2 senede bitmesi gereken inşaatı 7.5 ayda bitiriyor. Yine bir Gökkubbe inşaatımız var, orada bir montaj hatasından kaynaklı inşaatın bir bölümünde çökme yaşandı. Yapımına devam edilecek ve ekim, kasım ayı gibi büyük bir tarım fuarı ile açılışı yapılacak. Bu arada bu işlerin hızlı ve yolunda gidişi vardı. Gece gündüz mücadele arasında da ufak tefek olumsuzluklar yaşamaya başladık. Maalesef bazı kem gözler, üzerimizde olumsuz konuşmalar, takdir ve şükranlarını unutup, geçmişte yapmış oldukları eksiklikleri ve olumsuzlukları, Isparta’ya büyük zararlar vermeler unutuluyor, bizim üzerimizde konuşmalar oluyor.

İşte bu çalışmalarımız karşısında da yaşadığımız bu olumsuzluklara karşın tüm belediye personelimiz bu konuda huzursuz olmaya başladı. Arkadaşlarımız ‘belediyemiz üzerine nazar değiyor, kem gözler çoğaldı’ dedi. Hatta ‘Allah’ın değneğimi var tepene vuracak’ diyenler bile oldu. Bunlara karşın kurbanlar kesiyoruz ve üzerimizdeki olumsuzluklar kalksın diyoruz. Bu hizmetler en güzel şekilde bitsin diyor, başta Isparta’mız olmak üzere ülkemize hayırlı olsun diyoruz. Bu kurbanlar da bizim dileğimiz, duamız yerine yapılıyor, duamızdır Isparta’mız hayırlar görsün, memleketimize güzellikler gelsin, büyük kazançlar olsun dileğinde bulunuyorum”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum