Ne Ak Parti Adayı... Nede MHP Adayı...

Ne Ak Parti Adayı... Nede MHP Adayı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2019 20:24
Ne Ak Parti Adayı... Nede MHP Adayı...

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Bahçeli-Erdoğan görüşmesinde 5 ilin ittifaklar açısından yeniden masaya yatırılacağı iddialarıyla birlikte "AK Parti Isparta'dan adayını çekecek" yönündeki iddialarla ilgili net konuştu.

Gökgöz, "Isparta’da ne partimizin adayı Şükrü Başdeğirmen’in ne de MHP Adayı Sayın Yusuf Ziya Günaydın’ın adaylıktan çekilmesi söz konusu değildir" ifadelerini kullandı.

Gökgöz, açıklamarında "Nasıl adaylar belli olmadan önce ittifak söylentileri çıkaranlar varsa yine Sayın Cumhurbaşkanımızla Sayın MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin görüşmesi akabinde bu tür dedikoduları geçmişte çıkaranlar bugünde çıkarma çabasındalar. Ancak daha önce de Isparta’da bunun olmayacağını söylemiştim. Yine ifade etmek istiyorum üstüne basa basa söylüyorum. Isparta’da ne partimizin adayı Şükrü Başdeğirmen’in ne de MHP Adayı Sayın Yusuf Ziya Günaydın’ın adaylıktan çekilmesi söz konusu değildir. Bu tür dedikodulara halkımızın itibar etmemesi gerekir. Şurada seçime 50 gün kalmışken aday arkadaşlarımız sahada çalışırlarken; bu tip dedikoduların ne AK Parti’ye ne MHP’ye yarar getirmeyeceği aşikardır. Halkımızı en güzel kararı sandıkta verecektir. Halkın kararı en doğru karardır. Halkımızın taleplerini ve isteklerini gözardı edenlere halkımız en iyi cevabı sandıkta verecektir.” dedi.

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel'de partisinin Adayı Şükrü Başdeğirmen'in adaylıktan çekilmesi gibi bir durumun söz konusu dahi olmadığını açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum