Necati Ateş Galatasaray'a geri dönüyor!

Galatasaray, eski futbolcusu Necati Ateş'i yeniden kadrosuna katmak için harekete geçti.. Medical Park Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu da gelişmeyi doğruladı..

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mayıs 2011 17:07
Necati Ateş Galatasaray'a geri dönüyor!

Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile önümüzdeki sezon devam edip etmeyeceklerinin henüz netlik kazanmadığını dile getiren Akıncıoğlu, ''Mehmet Özdilek ile ilgili görüşümüzü önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Bu konuyla ilgili yönetim kurulunda görüşmeler yapıp, karar alacağız'' dedi.

Transfer çalışmalarına başladıklarını ifade eden Akıncıoğlu, ''Transferde şu ana kadar 2 oyuncuyla mutabakat sağladık. Birisi Bucaspor'un sağ kanat oyuncusu Musa, diğeri ise Eskişehirspor'un orta saha oyuncusu Doğa. Transfer çalışmalarımız devam ediyor'' diye konuştu.

Akıncıoğlu, golcü futbolcu Necati Ateş ile ilgili Galatasaray'ın kendilerinden bir talebi olduğunu söyledi. Galatasaray Kulübünün Necati Ateş ile görüşme yapmak için kendilerinden müsaade istediğine değinen Akıncıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Bu konuda Necati'nin önünü tıkamayacağız. Bundan dolayı bu görüşmeye onay verdik. Necati ile görüşmeleri olumlu sonuç verirse ve oyuncunun bonservisini almak isterlerse, masaya oturacağız. Sanırım bununla ilgili Fatih hocanın Amerika'dan dönüşünü bekliyorlar. Sanırım önümüzdeki perşembe veya cuma günü Necati'nin bonservisiyle ilgili bize gelecekler.''

Sözleşmesi biten 8 oyuncuları bulunduğu ve bu oyuncularla ilgili teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda hareket edeceklerini vurgulayan Akıncıoğlu, bu futbolcuların birçoğu ile sözleşme yenilemeyeceklerini bildirdi.

Akıncıoğlu, yurt dışından transfer çalışmalarının sürdüğünü de belirterek, önümüzdeki günlerde ön görüşmelere başlayacaklarını, gelecek sezonda hedeflerinin ilk altıyı zorlamak olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor