Neden Çalışanı Kıskanıyorsunuz

Ayazmana ve Bahçelievler Mahallesi’nde kahve mitingleri düzenleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Ne yaparlarsa yapsınlar Isparta’nın hizmetini önleyemezler, önleyemeyecekler” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mart 2014 14:10
Neden Çalışanı Kıskanıyorsunuz

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmalarını hafta sonu da kahve toplantılarıyla sürdürdü.

Mahallelerde yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Günaydın’a MHP İl Başkanı İsa Yalçın ve Belediye Meclisi ile İl Genel Meclisi Üyesi adayları da eşlik etti. Bahçelievler Mahallesi’nde gerçekleşen buluşmada konuşan MHP İl Başkanı İsa Yalçın, iktidar partisinin halka zulmetmeye devam ettiğini söyledi. AKP Milletvekili Recep Özel’e TBMM’de nöbetçi vekil dediklerini, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ne zaman sıkışsa meclise önerge verdiğini savunan Yalçın, “Sayın vekil ne zaman Isparta’ya gelse ortalığı geriyor. ‘Belediye kentsel dönüşümün önünde engel’ diyor. Acaba kentsel dönüşüm yasasını biliyor mu? Hiç okumuş mu? Eline bir kâğıt tutuşturuyorlar o da konuşuyor. Kentsel dönüşümün önemli yararları var ancak kentsel dönüşüm rantçı birilerinin eline düşerse Ispartalı mağdur olur. Her mahallede rant yapacakları kentsel dönüşüme gözü diktiler. Kentsel dönüşüm ile ilgili Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın, ince eliyor, sık dokuyor ve halkın yanında oluyor. Ispartalının hakkını hukukunu korumak için mücadele ediyoruz.” dedi.

Konuşmasında AKP Milletvekili S. Sadi Bilgiç’e de cevap veren MHP İl Başkanı İsa Yalçın, ‘hesap soracaklarmış’ derken, “Önce kendi belediye döneminiz olan 2004-2009 yıllarının hesabını bir sor. Zorla Şarkikaraağaç’taki aldığın belediye başkanlığının hesabını ver” görüşlerinde bulundu.

Isparta’nın örnek bir şehir olduğunu ancak devlet yatırımlarından faydalanamadığını savunan İsa Yalçın, Isparta’nın vergi ödemede 25.sırada ancak yatırım almada ise 70.sırada yer aldığını kaydederek, “Bizden aldıkları vergilerin karşılığında hizmetin onda birini vermeyen bir iktidar ile karşı karşıyayız” ifadelerinde bulundu.

AKP’nin yapılanları yok etme, yapanları da kötüleme projesi uyguladığını dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Niye çalışanı kıskanıyorsunuz. Sizin yapamadıklarınızı yapmışız, niçin bu düşmanlık” derken, “Ne yaparlarsa yapsınlar, Isparta’nın hizmetini önleyemezler, önleyemeyecekler” şeklinde konuştu.

Isparta’ya karşılıksız hizmet verme gayretinde olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yeni dönem projelerinin de ipuçlarını verdi. Günaydın, Isparta’nın yer altı otoparklarına ihtiyacının olduğunu, her biri 500-800 araç olmak üzere toplamda 6 bin 500 araçlık otopark projelerinin bulunduğunu ifade etti. Otoparkların belediye işletmeciliğiyle yapılacağını ve halkın ucuz otopark kullanımın sağlanacağını söyleyen Günaydın, “Bunu nasıl suyu ucuza kullandırarak gösterdiysek, otoparkları da aynı şekilde hizmete sunacağız” görüşünde bulundu.

81 ilde otopark sorunun çözülemediğini söyleyen Günaydın, “Bu dönem Isparta’nın bu sorununa da son vereceğiz. Para kazanma değil halka hizmet amaçlı yapılacak. 81 il içinde 5 yıllık dönemimizde hiçbir şeye zam yapmayan tek il Isparta’dır” derken, şehre yine büyük sosyal tesislerin yapılacağını ve bunların her birinin en az 10’ar dönümlük alanda uygulanacağını aktardı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum