Nevzat Korkmaz: 'Ayıplarını Örtmek İçin İftira Atıyorlar'

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in kendisini suçlayan açıklamalarına MHP’li Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz’dan cevap gecikmedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Temmuz 2012 12:44
Nevzat Korkmaz: 'Ayıplarını Örtmek İçin İftira Atıyorlar'

AK Parti Isparta milletvekilleri, Nevzat Korkmaz’ı kötülemek için iftira mı atıyorlar? ‘Isparta’da iki okulda gerçekleşen üzücü olayları ne meclis genel kurulunda yaptığım konuşmalarda ne soru önergelerimde ne de Isparta da yaptığım ziyaretler esnasında hiçbir zaman dile getirmedim’ diyen Milletvekili Korkmaz, “Isparta gündeminden bi haber olanların böyle bir iddiada bulunması düpedüz yalan ve iftiraya yeltenmesi anlamına gelir. Öte yandan Sayın Mevlüt Coşkuner milletvekili iken AKP milletvekilleri kendisi ile kanlı bıçaklı değillermiş gibi, Coşkuner’i övüyorlar. Halbuki günah çıkartıyorlar ya da eski ile yeniyi ayrıştırarak şark kurnazlığına soyunuyorlar.

İktidar partisi milletvekilin en önemli görevi ülke kaynaklarının dağıtımı yapılırken kendi ilinin bu kaynaklardan en fazla şekilde yararlanmasını sağlamaktır. 10 yıllık AKP iktidarı dönemine baktığımızda Isparta’nın kaybettiklerinden utanç duyması gerekenler, yatırım teşvik kanununda Isparta küme düşürülürken saklananlar, hemen yanı başımızdaki Burdur ve Afyon teşvik kanunu ile cazibe merkezi haline getirilirken seyretmekle yetinenler laf ebeliğine soyunmaktadır. Söyleyecek şeyleri kalmamış yalan ve iftiraya başvurur hale gelmişlerdir. Burdur ve Afyon organize sanayi bölgeleri %100 dolu iken Isparta organize sanayi bölgesi yüzde 49 oranında doludur.

Yatırım teşviki alması gerek il Isparta’dır. Maalesef iktidar partisi milletvekilleri bu teşvik kanunu hazırlanırken Isparta’nın menfaatlerini koruyamamışlardır. Teşvik kanununda küme düşürülüyoruz, Isparta da fabrikalar kapanıyor, işsizlik giderek artıyor, Isparta’da yasal takibe düşmüş kredi kartı borcu 15 milyon TL’ye aşmış, duble yol yatırımlarından faydalanamıyoruz, adliyeler ve askerlik şubeleri kapatılıyor!

Ben bunları muhalefet milletvekili olarak elbette dile getireceğim. AKP milletvekilleri, bu konuda Isparta’dan özür dilemesi gerekirken ayıplarını gizlemek için sanal gündemler oluşturmaya çalışıyorlar.”

Korkmaz sözlerine, “Sayın AKP milletvekillerine akıl ve vicdan ihsan etsin. Sorumluluklarının inşallah bir gün farkına varırlar da hizmet etmek yerine başkalarına iftira atmaktan vazgeçerler. Ben muhalefet partisi milletvekiliyim, en önemli görevim Isparta’nın sorunlarını, eksikliklerini dile getirmek, bu konular üzerine dikkat çekmek ve bunların çözülmesi için Ankara da gerekli baskıyı yetkililerin üzerinde kurmaktır.

Bu çalışmalarım tüm Isparta kamuoyu tarafından bilinmektedir ve son üç yıldır “Isparta’nın en çalışkan milletvekili seçilmem” Isparta için göstermiş olduğum çabanın ürünüdür. Isparta’mızın sorunlarını gerek Ankara da gerek Isparta da dile getirmeye devam edeceğim. Isparta’ya ihanet edenler, İktidar imkanlarından Isparta’nın yararlanmasını sağlayamayanlardır. Buna rağmen ortada kostak kostak dolaşacaklardır.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.