Nüfus Müdürlüğü Hizmete Girdi

Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğünün yeniden yapılandırılması Vali Memduh Oğuz, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Muhsin Demir, çalışanlar ve vatandaşların katılımıyla düzenlenen tanıtımla hizmete girdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mayıs 2012 11:58
Nüfus Müdürlüğü Hizmete Girdi

Amaçlarının vatandaşlara daha etkin ve daha kaliteli hizmet sunmak olduğunu belirten İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Muhsin Demir; “Sayın Valim İlçe nüfus müdürlüğümüzde banko sisteminden masa sistemine geçilmiş, tek salonda ve dar bir alanda yürütülen hizmetler müdürlüğümüze tahsis edilen tüm alanın rasyonel kullanılmasıyla iki salona çıkarılmış ve toplam 17 hizmet sunum masası oluşturulmuştur.

Bu sayede hizmet alanımız tüm personelin aynı anda vatandaşın taleplerini karşılayacak şekilde dizayn edilmiştir. Böylece bir saatte ortalama 120 vatandaşın işlemini sonuçlandırmaktayız.

Bu sistemin uygulanabilmesi için; zemine laminant parke, boya, badana ve tamirat işlemleri yapılmış, masa sistemine geçilmiş, tüm personel ve misafir oturma yerleri yenilenmiş, hizmet sunum salonuna iki adet klima montajı yapılmış, tüm perdeler yenilenmiştir. Ayrıca nüfus tescil odası yapılmış ve hizmete sunulmuştur” dedi.
Emeği geçenlere teşekkür eden Vali Memduh Oğuz; “Kaliteli hizmet sunumu bakımından güzel bir çalışma olmuş, çalışanlarımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.