O Gün Olduğu Gibi Bugünde…

CHP, ADD ve Eğitim İş’ten Cumhuriyet Buluşması

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ekim 2015 16:25
O Gün Olduğu Gibi Bugünde…

CHP, ADD ve Eğitim İş üyeleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Cumhuriyet Halk Partisi, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Eğitim İş Sendikası Hükümet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

CHP Milletvekili İrfan Bakır’ın da katıldığı programda, 3 kurumun çelenk sunumunun ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı CHP İl Başkanı Senayi Demirkol yaptı.



Demirkol konuşmasında “Halkımız, Cumhuriyet rejimi ile kazandığı değerleri, toplum hayatımızın asli unsuru olarak benimsenmiş, karşılaştığı sorunları Cumhuriyet’e olan bağlılığı sayesinde birlik ve beraberliğinden ödün vermeden aşmayı bilmiştir. O gün olduğu gibi bu günde, ülkemizin içinde bulunduğu her türlü zorluğu, laik, demokratik Cumhuriyet’ten ve Atatürk’ün aydınlık yolundan sapmaksızın aşacağımıza inancımız tamdır” dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği adına ise dernek yöneticisi Selma Gençel, Cumhuriyet şiiri okudu.

Programın sonunda tüm kurumlar üyeleri 29 Ekim Perşembe günü saat 19:00’da Isparta Belediyesi’nin düzenlediği Fener Alayı’na katılmaya davet etti.


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum