O Habere Açıklama Geldi

SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Tuğrul Sezer, yaptığı yazılı açıklama ile ‘Kalbe Hançer Vuruluyor’ başlıklı habere yanıt verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mart 2015 09:33
O Habere Açıklama Geldi

Prof. Dr. Mehmet Tuğrul Sezer, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Hastanemiz her geçen gün büyümekte ve bünyesinde yeni birimler kurulmaktadır. Ülkemizde son derece önemli olan ve az miktarda bulunan Organ Nakil Merkezleri de bunlardan birisidir. Bu birimi hayata geçirmek amacıyla hastanemiz yönetimi tarafından yoğun çaba harcanmakta ve hem şehrimize hem de ülkemize önemli hizmetler verir hale getirilmesine çalışılmaktadır.

Kurulmakta olan Organ Nakil Merkezi’ne tahsis edilecek yataklar planlanırken, hastanemizin tüm kliniklerinin yatak doluluk oranları hesaplanarak planlama yapılmıştır. Bu konuda hazırlıklar tamamlandıktan sonra 14 Ekim 2014 tarihli Hastane Yönetim Kurulu toplantısında konu görüşülerek %37 yoğun bakım doluluk oranı ve diğer kliniklerinde kullanmasına rağmen %59 servis doluluk oranı ile hizmet veren Kalp Damar Cerrahisi kliniğimizin boş yataklarının kullanılmasının uygun olduğu kanaatine varılmıştır.

Herhangi bir öğretim üyesi ya da klinik, hedef alınmamış olup, tüm çabamız en iyi hizmete layık olan halkımıza en etkili hizmeti sunmaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

O HABER İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum