O Habere Açıklama Geldi

Torosgaz'dan açıklama var...

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Kasım 2015 15:18
O Habere Açıklama Geldi

Manşet Gazetesi'nin gündeme getirdiği Torosgaz Genel Müdürü Oktay Küp'ün görevden alınması haberine Torosgaz'dan açıklama geldi.

Torosgaz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nurullah Erdemci’nin yaptığı açıklama şöyle; "Değerli Isparta Basın Temsilcileri; 24.11.2015 tarihindeIsparta basınında Torosgaz A.Ş. Genel Müdürü Sayın Oktay KÜP' ün hakkındasürdürülmekte olan bir soruşturma nedeniyle Torosgaz A.Ş. Yönetim Kurulutarafından görevinden alındığı yönünde haberler yayımlanmıştır. Torosgaz A.Ş.Yönetim Kurulu bu konuyla ilgili herhangi bir toplantı yapmamış ve herhangi birkarar da almamıştır. Bu konuda böyle bir haber yapılmasını şirket YönetimKurulu Başkanı Cevat GÜVEN tek taraflı hareket ederek sağlamış olup Cevat GÜVEN' in şirketi tek başına temsil kabiliyeti yoktur.

Torosgaz A.Ş. kurumsalkimliği ile şirketimiz nezdinde çalışan herhangi bir personelin hakkındasoruşturma açılması yürütülmesi, açığa alınması dahil tüm işlemler ancak veancak Yönetim Kurulu Başkanı Cevat GÜVEN ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısıolarak şahsımın (Nurullah ERDEMCİ) müştereken vereceği karar / atacağı imzalarıile gerçekleştirilmesi mümkündür.

Kaldı ki Sayın Oktay KÜP hakkında şahsıma yada diğer yönetim kurulu üyelerimize herhangi bir şikayet yada soruşturmaaçılması yönünde bir bilgi de ulaşmış değildir. Ayrıca bu konu ile ilgiliolarak Cevat GÜVEN ekli ihtarname ile yasal yollardan uyarılmış olup gerekli yargımüracaatları da ayrıca yapılacaktır.

Konu kamuoyunun dikkatine sunulur.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum