O İhale İptal Edilmeli

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nun 2 bin kişilik öğrenci apartı ihalesini iptal etmesi gerektiğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2013 12:56
O İhale İptal Edilmeli

Başdeğirmen, sektör temsilcileriyle buluşmasında çarpıcı açıklamalar yaptı. ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, "Isparta'da hizmet sektörü temsilcilerimizin ITSO'ya bir sorununu aktarması ve destek istemesi bizi onure etti. Konuya hakkında biz SDÜ rektörü Hasan İbicioğlu ile görüştük. İhalenin iptal edilmesi noktasında kendilerine görüş bildirdik. Sayın rektörümüzden ricacı olduk" dedi.

ISPARTA'DA KONAKLAMA SORUNU YOK
Başdeğirmen, Rektör İbicioğlu'nun kumpus içerisine yurt yapılmasına karşı çıkan bu kadar grubu hiçe saymayacağı kanaatinde olduğunu belirterek, "Isparta'da zaten konaklama sorunu yok. Eğer kentte konaklama sorunu olsaydı, öğrenciler rahat ettirilememiş olsaydı, kampus içerisine böylebir yurdun yapılması mantıklı olabilirdi. Ancak, Isparta'da verilen hizmet son derece kaliteli ve güvenli. Isparta'da konaklama sorunu yok" dedi.

İŞLETMECİLER ÜZERLERİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPIYOR
Kentin nüfusunun 200 bin olduğunu söyleyen Başdeğirmen, "Bunun 60 binin öğrenciler olşuturuyor. Yani Isparta’nın nüfusu 140 bin. 140 bin kişilik bir nüfus 60 bin kişilik bir nüfusa hizmet ediyor. Bu nedenle öğrencilerin barınma ve benzeri hizmetlerden en iyi şekilde yararlanması için kenti içerisinde işletmeciler üzerlerine düşen görevi yerine getirmişlerdir" dedi.

ESNAFIN KATKSI BÜYÜK
SDÜ'nün büyümesi noktasında çok büyük desteklerin verildiğini ifade eden Başdeğirmen, "Üniversitenin büyümesinde gelişmesinde ve öğrenci sayısının artmasında hizmet sektörünü yürüten Ispartalı esnafımızın katkısı çok büyüktür. Çünkü kentte öğrenciye iyi hizmet verilmemiş olsaydı bugün SDÜ bu kadar çok tutulan bir üniversite olmayabilirdi" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum