O Kafayla Tam 50 Dakika Mücadele Verdi

Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor'u 3-0 yendiği maçta talihsiz forvet yürekleri ağızlara getirdi. Rize'den sonra Akhisar'ı da boş geçmeyen Pektemek, atılan dikişlere rağmen pes etmese de 2. yarı omzuna aldığı darbeyle oyunu bıraktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mart 2014 10:54
O Kafayla Tam 50 Dakika Mücadele Verdi

Beşiktaş'ın şanssız golcüsü Mustafa Pektemek'in dün de kafası yarıldı. 8. dakikada fileleri havalandıran Pektemek, 11. dakikada Sonko ile kafa kafaya çarpışınca kanlar içerisinde yerde kaldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı talihsiz forvet, kafası sargılı şekilde oyuna tam 50dakika devam etti.

Bandajında kanama meydana gelen Mustafa Pektemek, 31'inci dakikada hakem Bülent Yıldırım'ın isteğiyle bandajı değişmesi için kenara gitti. 35'te sahaya dönen Mustafa, devre arasında kafasına dikiş atılsa da oyundan çıkmadı. İkinci yarıda omzuna aldığı darbe ile tekrar yerde kalan Mustafa Pektemek, 61. dakikada yerini Almeida'ya bıraktı.

İLK MÜDAHALE AKHİSARLILARDAN
BU arada karşılaşmanın 32. dakikasında sakatlanan Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin'e Akhisar Belediye sağlık ekibi müdahale etti.
Kafasına aldığı darbenin ardından zaman zaman sıkıntı yaşayan Mustafa'ya Beşiktaş sağlık ekibinin tedavi uygulaması sırasında sakatlanan tecrübeli kaleciye, ilk yardımı konuk takımın çalışanları yaptı.

Akhisar Belediyesporlu sağlık ekibinin bu centilmence davranışını hakem Bülent Yıldırım ve Beşiktaş kenar yönetimi de tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor