Öğrencilerden İngilizce Şarkı Yarışması

Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu Lisesi’nde geçtiğimiz günlerde yabancı şarkı fırtınası esti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Aralık 2012 10:54
Öğrencilerden İngilizce Şarkı Yarışması

Yarışmaya katılan iddialı öğrenciler Rihanna, Adele, Madonna ve daha birçok dünyaca ünlü sanatçıların birbirinden güzel şarkılarını karaoke olarak seslendirdiler.

Öğrenciler söyledikleri şarkılarla izleyicileri coşturarak tüm salona eğlenceli ve keyifli dakikalar yaşattılar. Programa öğrencilerin hazırladığı özel dans gösterisi de ayrı bir renk kattı.

İçlerinde İngilizce öğretmeni Zehra Ulus, lmanca öğretmeni Fadime Yaramış, İngilizce öğretmeni Zeynep Ardıç ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Feride Hasırcı’nın bulunduğu jüri üyeleri, yarışmanın ilk dördünü seçti. 4.lüğü Elif Pehlivan, 3.lüğü Tuğçe Şener, 2.liği Hatice Nur Özdan alırken, 1.lik tahtını Şerife Nur Ayhan elde etti. Öğrencileriyle gurur duyduklarını ifade eden Altınbaşak Öğretmenleri bu tarz yarışmalar sayesinde öğrencilerin yabancı dile ilgilerinin arttığını ve bu şekildeki programların sık sık yapılması gerektiğini belirttiler. Okul müdürü Mahmut Çopuroğlu bu gibi faaliyetlere okul idaresi olarak tam destek verdiğini, yarışmaya katılan öğrencilerini ve programı hazırlayan öğretmenlerini tebrik ettiğini söyledi .

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.